yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ayşe Selenge'nin Kore Gezisi / Ayşe Selenge's Trip to Korea
Konu için tesekkürler gerçekten güzel anlatmis. Biggrin
My ♪ S T A R
♥ pαrĸ ѕнιɴ нye ♥
Rüya gibi... O kadar mutlu oldum ki okurken, sanki benim hayallerim gerçek olmus gibi. Konu için tesekkürler.
Bir insan ancak bu kadar güzel tasvir edebilir gezdigi yerleri... Okurken ordaymisim gibi hissettim... Yazisini bizimle paylastigi için Ayse Hanim'a tesekkürler... Smile
Ve sana da komavo bize ulastirdigin için. Onay
[Resim: dr0x5.png]

Birazcık gülümse...

Bu güzel anlatim ve güzel fotograf için Ayse hanima tesekkürler. Onay

Çok hos bir firsat olmus onun için yerinde olmak isterdim dogrusu... Biggrin
"Gitmek isteyen arkadaslar hayallerinize sahip çikin kimse inanmasa da siz inanin. Çok çok zor gözükse de bekleyin ve acele etmeden, yasadiginiz ani da kaçirmadan zamana birakin... Hayaller canli renklerle boyanip nefes almaya basladi mi su anda tarif edemem ama nasil hissettigimi anlayacaksiniz...
Çünkü bu sizin düsünüz ve SIZIN oldugu SIZE AIT oldugu için degerli.

Hayatin hayallerinizdeki kadar güzel olmasi dilegiyle..."

Bu sözü çok hosuma gitti Ayse arkadasimizin ben de Kore'ye gitmeyi çok istiyorum ve rabbim nasip kismet ederse 1.5 yil sonra ben de 3ay kalarak Kore'yi sevdigim asik oldugum erkegin ülkesini ve 6 yil hiç bikmadan sevdigim ve bir ömür boyu da sevecegim ülkeyi ziyaret edecegim insallah. :=)
'Hayaller canli renklerle boyanip nefes almaya basladi mi su anda tarif edemem ama nasil hissettigimi anlayacaksiniz...'
Umarim hayat bu firsati tüm isteyenlere verir..

Bu güzel ve degerli anilarla dolu gezisini essiz cümlerle anlatmis. Hayallerin pesinden kosarken, biraz da realist düsünmek gerektigini birkez daha belirtmis.
Bizlerle paylastigi için Ayse Selenge'ye tesekkürler.

~ Matt Smith ~
♥ Doctor ♥
Deneyimini bizimle paylastigi için Ayse Hanim'a çok tesekkür ediyoruz. Kore'yi gidenlerin agzindan duymak çok daha güzel. Bir kez daha bizi içine çekti Kore. Umarim hepimiz gidebiliriz. Onay
Harika bir konu oldu bu. Opucuk

Çok tesekkürler. Kalp
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Umarim bizim de gitmemiz nasip olur...
TiMe MaKeS mE sTrOnGer....

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi