yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avatar Imza Istek (Yapilan Istekler)
(20-09-2010, Saat: 19:11)blue*girl-ayumi yazdı: [quote='kafadar' pid='1311597' dateline='1284992682']
istek tür = imza ve avatar tema=jang geun suk veya you're beautiful olabilir ismimi yazarsaniz sevinirim ismim medine renk pembe olsun çünkü dizimin rengi ok sey istedim biliyorum yardimlarinizi bekliyorum

Buyur canimOpucuk
[Resim: 3323pkn.jpg]

Kore Güzelinin istegi üzerine...

[Resim: dw85mt.jpg]
[Resim: 2vdmaog.jpg]

Utku yavuz kullanicisina
axi_kraliçe benim istegim bu degildi yinede saol benim ismim yazicakti :img-cray:ve kim bum da yer almis ama sadece ismi var ama kim hyun un resimleri güzeldi o resimdeki kizda kim so eun a hiç benzemiyor.ama emegin için tesekkürler.

cnm ksura bakma resim tam açilmamis ama yinede kim so eunna hiç benzemiyor o benzese çok ama çok güzel imza.çok tesekkür ederim
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
tgc Biggrin

Begenirsin umarim Smile Nasil efekt vereyim diye karar vermedim aynisini farkli efektlerle ekliyorumSmile
(21-09-2010, Saat: 19:17)amalist yazdı: tgc Biggrin

Begenirsin umarim Smile Nasil efekt vereyim diye karar vermedim aynisini farkli efektlerle ekliyorumSmile

Aa hepsini çok begendim.. Özellikle o küçük karelere bayildim. 2. ve 3. daha çok begendim ikisinide kullanacagim çok tesekkürler.. Opucuk

[Resim: iq6ERxs.gif]
Tumblr Face
http://www.youtube.com/watch?v=4B5LRlVsOn0
6:36-6:42
Yaa sen ne şebek bişi çıktın.
(22-09-2010, Saat: 23:46)tgc yazdı:
(21-09-2010, Saat: 19:17)amalist yazdı: tgc Biggrin

Aa hepsini çok begendim.. Özellikle o küçük karelere bayildim. 2. ve 3. daha çok begendim ikisinide kullanacagim çok tesekkürler.. Opucuk

Begenmene çok sevindim canim OpucukOpucuk

duygu_jacop

Senin verdigin resimle yapamadim canim umarim begenirsin
[Resim: ru9qqh.jpg]
duygu_jacop

[Resim: x5ds9e.jpg]

[Resim: 11tl9vm.jpg]

duygu_jacop

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi