yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autumn Tale / Autumn in My Heart (2000)
Arkadaslar bittim bu diziye çok duygusal bir dizi çok güzel aglaya aglaya gözlerim sisti.
Resimler için tesekkürler.
Ben yeni basladim daha 6.bölümü izledim Han Chae'm var diye izlemeye karar verdim o da kötü kizkardes Shin Ae'ymis nasil fesat kiskanç acimasiz bir karaktermis ya.
Ben izledim ama aglaya aglaya bittim. Of çok kötü ya.
Paylasim için tesekkürler.
Allahim bu nasil diziydi ya hiç aglamayan ben gözyaslarimin akmasina engel olamadim.
ikinci izleyisim. Her izleyisimde çok duygulaniyorum ve gözyaslarimi istesem de tutamiyorum. Ben böyle bir dizi daha önce izlememistim. Müthis bir duygu yogunlugu var. Hayatim boyunca unutamayacagim dizilerin basinda geliyor. Çocukluktan baslayan sevgi sonunda aska ve hatta tutkuya dönüsüyor. Tutku var ama yaninda diger erdemli duygularda var. En basta fedekarlik geliyor.Bu iki sevgili, baskalarinin mutlulugu için kendi asklarindan bile fedekarlikta bulunuyorlar ama diger yandan karsi taraf sadece kendisini düsünerek duygu sömürüsü yapiyor. Daha çok seyler yazabilirim ama izlemeyen arkadaslara kesinlikle izlemelerini öneririm.
Son olarak diyebilirim ki, belki kader aglarini ördü ama belki de sevginin, askin gücüdür. Hala birlikteler...
Inanmiyorum. :'( Çok hüzünlü.... Yazin izleyecegim diziyi buldum.
En sonunda bitirdim. Ilk iki bölümü çok sikici olunca izlemeyi ertelemistim. Çocuklar 3. bölümde büyüyünce dizi güzellesti ve en sonunda tarihte iz birakmasi gereken bir yapit haline geldi gözümde. "Mianhada sarangahanda" ve "A Love To Kill"den kat kat daha acikliydi. Yiprattilar, seyirciyi de kendileriyle birlikte paraladilar. Izlemeyen varsa otursun izlesin mutlaka. Song Seung Hun'un gençliginin, en yakisikli zamanlarinin hatirina bile izlenebilir zaten. Ama dizi gerçekten çok güzel bir konuya sahip ve islenisiyle de sizi dizinin bir parçasi yapiyor. Sabahin bir köründe hüngür hüngür aglatiyor. Izleyecek olanlara tavsiyem, 10.bölümden sonra dizi izlerken yaninizda bulunmasi gereken peçete stoklarini saglam tutun, kendinizi aciya hazirlayip gürültü olmamasi için de kapilari kapatin. Kesinlikle ilk bölümler için vazgeçmeyin. Eski diye izlemeyi düsünmeyenlere de teknik hiç bir seymis dedirtecek. Su anda dünyanin en mükemmel kamerasiyla ve görüntü ekibiyle bile böyle güzel bir is ortaya çikaramazsiniz.
Park Jung Min:Hayallerimin merkezi,kalbimin tek sahibi,yaşama sevincim.
Jung İl Woo:49 Days'in Scheduler'ı.Üzerinden akan karizmanın kaynağını çözemiyorum.
Bi Rain:Uluslararası afet.
Lee Jun Ki:Anime karakterlerin canlı hali.

Benim tarzımda F4
Vazgeçtim izlemekten valla. 49 days ten sonra artik duygusal dizi kaldiramiyor bünyem bunu anlamadim yada çok artarda duygusal izledim heralde . Bunda da herkes ölüyomus katliam gibi.... Neyse paylasim için tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi