yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asking Platform For Korean Lessons
(27-12-2011, Saat: 23:25)Feyzaaa yazdı: Biliyor musun bilmiyorum ama Korece harfler için google translate'te Kore dilini seçtikten sonra sol altta klavye var, onu kullanabilirsin. Biliyorsan da bilmeyenler ögrenmis olur Smile

o kadar çevirdigim sey oldu hiç dikkat etmemistim buna, tesekkürler Smile
(27-12-2011, Saat: 23:35)angellica yazdı:
(27-12-2011, Saat: 23:25)Feyzaaa yazdı: Biliyor musun bilmiyorum ama Korece harfler için google translate'te Kore dilini seçtikten sonra sol altta klavye var, onu kullanabilirsin. Biliyorsan da bilmeyenler ögrenmis olur Smile

o kadar çevirdigim sey oldu hiç dikkat etmemistim buna, tesekkürler Smile

Rica ederim Onay
Yaradılanı severim, YARADAN'dan ötürü.!

[Resim: 3filmim.gif]
admin hani c,ç ve s harfleri için sona gelince t-d gibi okunur yazmissin ya onu anlamadim Biggrin nasil omunuyo bi ornek verirmisinn??
jeonmal yeppuji
(\ /)
( . .)
C('')('')
kore nin harfleri biraz zor ya onu nasil ögreniyorsunuz ? Biggrin

<3 Kim Hyun Joong <3
Seni bulacağım oğlum bekle 3-4 yıla Koredeyim Smile Smile
(08-02-2012, Saat: 0:49)WhiteRose yazdı: admin hani c,ç ve s harfleri için sona gelince t-d gibi okunur yazmissin ya onu anlamadim Biggrin nasil omunuyo bi ornek verirmisinn??

Mesela 옷 'kiyafet' demektir. 'Os' diye okunmaz. 'Od' diye okunur.
이것 'bu' demektir, 'igeod' diye okunur. 넷 'dört' demektir ve 'ned' diye okunur. Dizilerde felan duyduysan hana-dul-sed-ned diye sayarlar, ordan aklinda bulunsun. Smile
korece ögrenmek isteyenlere olsun duyurum ek kelimeler isterseniz bana mesaj atin size kelimeleri veririm meslekler aileler falan filan iste by
Teşekkürler.Smile

paylaşımların gerçekten çok yardımı oldu ben hecelerin ayrımında ve ㅗㅓㅛㅕㅐㅔㅒㅖhangisinin geleceğini seçme de zorlanıyorum o kadar
Bir sorum olucak isimlerin sonuna getirilen shi ve ya eklerini cümle içinde kullanabilir misiniz daha iyi anlaşılması için??

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi