Merhabalar Merve.
Yazdıklarını okudum ve baya bilgilendirmişsin insanları, bana da faydası olacaktır anlattıklarının eminim.. Teşekkürler..
Ben makine mühendisliği okuyorum türkiyede, meslektaş olacağız ileride, soracak sorularım var bu konuda sana

Lisans eğitimimi orada tamamlamak istiyordum,3.sınıfa geçtim şuan, ama anladığım kadarıyla mevlana programı dışında, üniversitelere bireysel başvuru yaparak; kaldığım sınıftan yada en azından son yılımı korede okuyarak tamamlamam mümkün değil.
Yüksek lisans düşünmüyordum öncesinde ama Korede eğitim almayı çok istiyorum.
Not ortalamamda şuan düşük ama ingilizce derslerimiz, orta seviye bir ingilizcem var biraz çalışırsamda zamanla gelişebileceğine inanıyorum.
Yüksek lisansta makineciler genelde malzeme ve mekatronik seçiyorlar demiştin sanırım, başka önerebileceğin bir şey var mı?
Yüksek lisans yaptın mı? Yaptıysan hangi bölüm üzerinden?
Korede yaşamın zorluklarından bahsedermisin biraz..
Mühendislik için en iyi denilebilecek üniversiteler hangileri? Gerçi ortalamam sıkıntılı olduğundan onlara başvurumun sonucunun pek olumlu olacağını düşünmüyorum ama..
Son aktif olmanın üzerinden baya zaman geçmiş, umarım siteye tekrar girer ve cevaplarsın sorularımıda..