yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşım Kore'de / My Friend Is In Korea
(11-08-2011, Saat: 21:55)hasret aydin yazdı: Siz Kore'ye gittiniz mi?

Kore'de yasiyor. Onay
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
sonunda yorum yaziyorum baya resim filan yüklemisssiniz Smile hepsi güzel gerçekten. tabi hersey filmlerdeki gibi degil Biggrin filmlerde aktörler oynuyo tabikide yakisikli olucak Smile dizi de dogal olarak türklerdede yakisikli oyuncular oynuyo ama normale bakarsan :P hersey göründügü gibi degil hehe Smile kore yemekleri konusunda bazen dizilerde görüyorum hiç yiyemeyecegim yemekler yani alismak zor olur yemeklerine filan insanin farkli kültürlere filan alismasi zor olsada güzel bisey aslinda Smile
Resimler için çok tesekkürler^^ Bende katiliyorum size malesef genel olarak hepsinin yakisikli veya güzel oldugunu düsünüyoruz... Ama gerçekçi bakmamiz lazim ayni zamanda... Ileride pisman olmamak ve hayal kirikligina ugramamak için...
resimler süperrrr Smile çok sanslisnnnn Smile
gezdigi gördügü yerleri bizde onunla gezmis gibi olduk.bayragimizi orda görmek gurur verici birsey.

Kerem'e bir sorum var o yemeklerden yemis mi??
Busan türk sehitligini görmek çok güzel.insallah birgün bizde gidebiliriz ^^

emine abla yiyebildigini sanmiyorum Biggrin yediysede helal olsun Biggrin
Mecbur Yemek Zorundasin yoksa aç kalirsin Bizde Yedik artiK... Smile
Ben gidersem hiç yiyebilecegimi sanmiyorum. Biggrin
Kerem orda Türk lokantasi faklan yok mu? hysterical
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Valla bu yasta 1500 tl'ye Kore'ye gitmek büyük basari..Süpersin yani Biggrin
Ben plani kurdum valla yemek konusunda.. Smile En büyük hayalim üniversiteyi orda okumak nasip olursa Biggrin Gidersem yanimda bir bavul hazir çorba götürmeyi planliyorum..Biggrin Bir de televizyon'da gördüm Kore'de de bir Türk Dönercisi varmis..Onu da bulduk mu yemek isi tamam Biggrin
JYJ*BEAST*AZIATIX*M.I.B
사랑하나 봐...천사 시아
Because I'm SHADOW SHADOW SHADOW...
Süper yahu cidden süper ... Fotograflar için sagolun cidden Türk Bayragini görmek çok gurur verici bir his... Ama yemeklerden ben almayayim Biggrin
SS501 herşeydir <3
*Aşk sessizce gelir , Fırtına ile gider ...
*2Pm <3
*TripleS / Hottest ~ ! ^^
*PJM => Yaşama Sebebim <3

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi