yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arang / 아랑 (2006)
Çok korkunç kesin izlemem lazim çünkü Lee Dong-Wook oynuyorOnayOnay

Süper bir filme benziyor Onay
Lee dong wook'um var içindeOpucuk
TesekkürlerSmile
Oooo Lee Dong Wookim oynuyormus..Abaza
Bu güzel paylasim için sagol.Biggrin.Biggrin
Uzun zamandir izlemek istedigim bir filmdi.Konu gerçekten süper islenmis.Filmi izlerken sürekli düsünüyor insan ama film ilerledikçe olaylar çözümlenmeye basladikça sasiriyor nasil olabilir dedirtiyor izlemeyenler için tavsiye ederimOnay

Tanitim ve resimler için tesekkürler eli ellerine saglik.Beyza bu kadar övdügüne göre bakalim merak ettim simdi bende.
TesekkürlerSmile
Lee Min Ho nun filmlerinde bu filmin adi geçiyor ama burda oyuncular arasinda ve resimlerde göremedim,oynuyor mu?
(16-11-2009, Saat: 20:32)amalist yazdı: Lee Min Ho nun filmlerinde bu filmin adi geçiyor ama burda oyuncular arasinda ve resimlerde göremedim,oynuyor mu?

Valla ben görmedim:d Gerçi bu filmi izledigim de Min Ho'yu tanimiyordum belki ilgimi çekmemistir ama yoktu sanmiyorum:d
fazla korku tarzi bulmadim, bence daha cok gerilim tarzi denilebilir
korkmadim ama gerildim Smile ya birde hic beklemdigim ve ilginc, sok
oldum sonunda hersey ortaya cikinca, buarada filmi izlmedimde ondan
konusuyom böyle
BIGBANG2NE1BlOCK BMBLAQINFINITEMISS A2PM

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
filmi yeni bitirdim lee min ho yo. ama lee dong wook süper oynamis..hele o sondaki aglama sahnesinde rol yapisina bittim... gözler koca koca simsiyah... maasallah..
film güzeldi garez ve halka esintili ama ilk defa mantikli bir filmdi.. yani öyle ruh felan göstersede katil elle tutulur kanli canli arkadaslar... sevdim^^ lee dongwook sevenlere tavsiye edilir^^

...sufiyye falls in love...

ALWAYS KEEP THE FAITH

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi