yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arang / 아랑 (2006)
Arang / 아랑 (2006)

[Resim: 109851dm8.jpg]

Oyuncular:
>> Song Yun-Ah,
>>Lee Dong-Wook,
>>Lee Jong-Su,
>>Chu So-Young

Yönetmen: >>Ahn Sang-Hun
Tür: Korku
Süre: 97 dk

Konusu:Tecrübeli dedektif So-Young ve onun partneri Hyun-Gi karışıklık çıkaran ölüm çantasını araştırma sürecinde Hyun-Gi hatalarıyla So-Young'u çıldırtıyor. Onlar çanta içindeki hediyenin 10 yaşındaki bir kıza ait olduğunu keşfediyorlar. Bu noktada So-Yeung o kız ile ilgili devamlı kabuslar görüyor. Ve cinayetler devam ediyor.

Not: Filmin konusunu çeviren ISIS arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Smile

---

English

Cast
>> Song Yun-Ah,
>>Lee Dong-Wook,
>>Lee Jong-Su,
>>Chu So-Young

Director: >>Ahn Sang-Hun
Genre: Horror
Runtime: 97 Min.

Synopsis

Veteran detective So-young and her rookie partner Hyun-gi happen onto an incendiary homicide case. While Hyun-gi is goofing up and distracting So-young, So-young senses that there is something wrong in the case. They discover that the present case is somehow related to the mysterious death of a girl ten years previously. At this point, So-young becomes plagued with nightmares in which the girl appears. And the serial killings continue...

[Resim: 109861sh1.jpg]

[Resim: 109871fm5.jpg]

[Resim: 109881di0.jpg]
Some of you may remember me...
Paylasim için tesekkürler.
[Resim: 85212967.jpg]

[Resim: 109901ci2.jpg]

[Resim: 109911wv6.jpg]

[Resim: 80262456.jpg]

[Resim: 37804695.jpg]
[Resim: 109941tq4.jpg]

[Resim: 17309929.jpg]

[Resim: 109961nb6.jpg]

[Resim: 39755109.jpg]

[Resim: 59853112.jpg]
Konu için tesekkürler eli...
Az önce izledim bitti.Müthisti.Isin asli korku gerilim diye atfedildiginden filmi izlemeyi çok erteledim.Ama yanilmisim.Tamam korkuya dair çok sey vardi ama belki de ben degistim artik eskisi kadar etkilenmiyorumSmile..Filmin hikayesi,oyunculari herseyi iyiydi..hele wookie döktürmüs yine oyunculugunu ilerde büyük bi aktör olacakSmile
Film gerilmekten çok bir hüzün uyandirdi ben de .Film biterken gözlerimin dolmasina engel olamadim.
Tam konusu verilmediginden filmin, bir özet geçmek isterim:Ekibe yeni atanan hyunki ve polis arkadaslari arka arkaya ve ayni sekilde gerçeklesen cinayetleri çözmekle görevlendirilmislerdir.4 arkadas ayni sekilde ölmüslerdir.Geçmiste isledikleri bir suç, genç kizin intikam istegiyle tekrar karsilarina çikmistir.Intikam almak isteyen tek kisi zavalli kiz degildir.
Ilk firsatta izleyin bence iyi kurgulanmis bir yapimSuper
Ben korku filmlerini çok severim merak ettim bunu.Emeginiz için tesekkürlerSmile
(11-01-2009, Saat: 22:32)ceyankbyz yazdı: Az önce izledim bitti.Müthisti.Isin asli korku gerilim diye atfedildiginden filmi izlemeyi çok erteledim.Ama yanilmisim.Tamam korkuya dair çok sey vardi ama belki de ben degistim artik eskisi kadar etkilenmiyorumSmile..Filmin hikayesi,oyunculari herseyi iyiydi..hele wookie döktürmüs yine oyunculugunu ilerde büyük bi aktör olacakSmile
Film gerilmekten çok bir hüzün uyandirdi ben de .Film biterken gözlerimin dolmasina engel olamadim.
Tam konusu verilmediginden filmin, bir özet geçmek isterim:Ekibe yeni atanan hyunki ve polis arkadaslari arka arkaya ve ayni sekilde gerçeklesen cinayetleri çözmekle görevlendirilmislerdir.4 arkadas ayni sekilde ölmüslerdir.Geçmiste isledikleri bir suç, genç kizin intikam istegiyle tekrar karsilarina çikmistir.Intikam almak isteyen tek kisi zavalli kiz degildir.
Ilk firsatta izleyin bence iyi kurgulanmis bir yapim Super
Süper.Izlemissin sonunda.Ay resimlerde çok güzel ve wookide çok yakisikli.Bende izlemek istiyorumSmileAbaza
(12-01-2009, Saat: 10:41)prencess yazdı:
(11-01-2009, Saat: 22:32)ceyankbyz yazdı: az önce izledim bitti..müthisti..isin asli korku gerilim diye atfedildiginden film çok erteledim izlemeyi.ama yanilmisim.tamam korkuya dair çok sey vardi ama..belki de ben degistim artik eskisi kadar etkilenmiyorumSmile..filmin hikayesi,oyunculari herseyi iyiydi..hele wookie döktürmüs yine oyunculugunu ilerde büyük bi actör olacakSmile
film gerilmekten çok bi hüzün uyandirdi ben de ..film biterken gözlerimin dolmasina engel olamadim..
tam konusu verilmediginden filmin bi özet geçmek isterim:ekibe yeni atanan hyunki ve polis arkadaslari arka arkaya ve ayni sekilde gerçeklesen cinayetleri çözmekle görevlendirilmislerdir..4 arkadas ayni sekilde ölmüslerdir..geçmiste isledikleri bi suç, genç kizin intikam istegiyle tekrar karsilarina çikmistir..intikam almak isteyen tek kisi zavalli kiz degildir..
ilk firsatta izleyin bence iyi kurgulanmis bi yapimSuper
süper izlemissin sonunda.ay resimlerde çok güzel ve wookide çok yakisikli.bende izlemek istiyorumSmileAbaza

Izle canim..konunun islenisi çok güzel..hele wookieKalp..simdiye kadar ki gördügüm en serseri halini oynamis..ah..bana biseyler oluyorSmile
Bak bak merak ettim simdi.Hemen izlemem lazim...Tesekkürler tanitim için Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi