yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arachnopia

Arachnopia (JooPil Örümcek Müzesi)

[Resim: zd8j.jpg]

Adres: Gyeong-gi Namnyangju-si Joan-myeon Jinjung1-ri 528

Tanıtım

Arachnopia Eco Ormanı'nın içinde yer alan Jupil Örümcek Müzesi dünyadaki tek örümcek müzesidir. 1 Mayıs 2004 tarihinde tüm dünyada seyahat yapan Dongguk Üniversitesi Biyoloji Profesörü Dr. Kim Ju-Pil tarafından topladığı ve çalıştığı örümcekler için kurulmuştur. Müzede 2 bina vardır: Ana bina ve Ek. Ana binanın ilk katında örümcek numuneleri, örümcek cinsleri, oda fosilleri vardır. İkinci katında kelebekler, güve ve yavruları da dahil olmak üzere 1,000 adet haşere numunesi vardır. Ek binanın içinde, nadide mineraller, balıklar ve kabuklu deniz hayvanları numunesi sergidedir. Ek binanın ikinci katındaki gözetleme istasyonunda ziyaretçiler, mikroskop aracılığıyla örümcek anatomisini görüntüleyebilir.

Çeviri: Ebrulî*

English

Address: Gyeong-gi Namnyangju-si Joan-myeon Jinjung1-ri 528

Introduction

Situated inside the Arachnopia Eco Forest, Jupil Spider Museum is the only spider museum in the world. It was founded on May 1, 2004 by Dr. Kim Ju-Pil, a Dongguk University biology professor who travels all around the world to collect and study spiders.
The museum has two buildings: a main building and an annex. The first floor of the main buliding houses spider specimens, a spider breeding room and fossils. The second floor has about 1,000 specimens of insects, including butterflies, moths and beetles. Inside the annex, rare minerals and fish and shellfish specimens are on display. At the observation station on the second floor of the annex, visitors can view the spider anatomy through the microscope.

Kaynak / Source
AğLamadan ağLatmadan GitmeLisin şimdi Burdan..
YağmurLardan rüzgarLardan hEsap sor bu sokakLardan
GitmeLisin şimdi..

Tanıtım için teşekkür ederiz Selin... Biggrin
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
Tanıtım icin teşekkürler. ^^Smile
(05-01-2012, Saat: 21:57)Bidam_04 yazdı: Tanıtım için teşekkür ederiz Selin... Biggrin

Rica ederim. Smile Ve teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Smile

(05-01-2012, Saat: 21:59)eda_98 yazdı: Tanıtım icin teşekkürler. ^^Smile

Rica ederim, umarım beğenmişsindir. SmileSmile
AğLamadan ağLatmadan GitmeLisin şimdi Burdan..
YağmurLardan rüzgarLardan hEsap sor bu sokakLardan
GitmeLisin şimdi..

Tanıtım için teşekkürler. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi