yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apgujeong Neighbourhood (압구정동 / Apgujeong-dong)
Apgujeong Neighbourhood (압구정동 / Apgujeong-dong)

[Resim: 6rl3.jpg]

Apgujeong Semti ,Seoul'un Gangnam bölgesinde alışveriş ve modanın yerleşim yeridir. Dong aynı adı Han Myeong-hoe (Joseon Hanedanı sırasında üst düzey bir devlet memuru) tarafından kurulan köşkten kaynaklanmakta.(한명회 1415 - 1487), şu günlerde birçok ayakkabı, dükkan , butik ve restorantlar bulunmakta. Burada Dünya'nın metrekare başına 431 YTL ortalama kirasıyla en pahalı 10 alişveriş caddesi bulunmakta. Apgujeong Semti, Apgujeong İstasyonu ve Seul 3.metro hattında Sinsa İstasyonuna hizmet etmekte.

Alan: 2.53 km2
Nüfus: 33,036 (2001)
Nüfus Yoğunluğu: 13,058 /km2

***ENGLISH***

Apgujeong-dong is a residential, fashion and shopping district in the Gangnam district of Seoul. The dong originates from a pavilion with the same name founded by Han Myeong-hoe (Hangul:한명회 1415 - 1487), a high-ranking government officer during the Joseon dynasty.[1] It currently contains many upscale department stores, shops, boutiques and restaurants. The area is the 10th most expensive shopping street in the world with an average rent of 431 USD per square foot. The area is served by Apgujeong Station and Sinsa Station on the Seoul Subway Line 3.

Area: 2.53 km2
Population: 33,036 (2001)
Population density: 13,058 /km2

[Resim: 6nlh.png]

Homepage

Kaynak / Source
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
[Resim: emne0.jpg]

[Resim: fnq21.jpg]
1720.gün
[Resim: e8tn.jpg]

[Resim: mmdds.jpg]
1720.gün
Tanitim için tesekkürler, eline saglik Alkis
Dünyanin en pahali 10 alisveris caddesi buradaymis demek, gezmek isterdim. Ama eger gidersem daha ucuz bir semtten hediye getiririm size Biggrin Kiralar pahali olduguna göre satilan ürünlerde çok pahallidir burada. Smile
(02-11-2009, Saat: 1:01)wiseacre_daisy yazdı: Tanitim için tesekkürler, eline saglik Alkis
Dünyanin en pahali 10 alisveris caddesi buradaymis demek, gezmek isterdim. Ama eger gidersem daha ucuz bir semtten hediye getiririm size Biggrin Kiralar pahali olduguna göre satilan ürünlerde çok pahallidir burada. Smile

Bende çok merak ettim Seul'un Beverly Hills'i olarak geçiyor Smile hediyeleri heryerden kabul ederiz Biggrin Kore'den olsun yeter Onay
1720.gün
Çok güzel bir yermis , tanitim için tesekkürler ablam Alkis
Mükemmel bir yer...Burayi gezmek istiyorum.... Smile
Tesekkürler.. Alkis
Tanitim için tesekkür ederim... Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi