yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ansan Reed Wetland Park
Ansan Reed Wetland Park

Ansan Parki göl ve kamis alanlariyla muhtesem manzarali bir parktir. Park her mevsim farkli görünümüyle ekoloji ögrenmek için harika bir yerdir.
Ansan Sazlik Bataklik Parki, su bitkileri araciligiyla komsu nehirlerin su kalitesinin yükseltmek için olusturulmus, Kore'nin ilk genis çaptaki yapay bataklik alanidir. Aslinda, Ansan Parki, dogal aritma sistemine dayanan bir atik su düzenleyicisidir. Bu 1,037,500m2 genislikteki park, bir ada, baliklarin gözlemlenebildigi açik havza ve sazlik gibi su bitkilerinin bulundugu kapali havza bölümlerine ayrilir. Park ayni zamanda Ekolojik Merkez, Eko Gölet, Yabani Çiçek Yolu, Gözlem Yolu ve Su Düzenleme Kapisi olarak da önemli bir rol üstlenmektedir.

Yer: 1031-8, Sa-dong, Sangnok-gu,Ansan
Tel: 82-2-31-419-0504
Web Sayfa: http://sihwa.kwater.or.kr

Çeviri:maria

[Resim: 633672image21.jpg]

English

A park with a magnificent view of a lake and reed fields. With different views in every season, the park is a great place for ecological learning. Ansan Reed Wetland Park is Korea's first large-scale artificial wetland developed to improve the water quality of the neighboring river through water plants. In fact, it's a sewage disposal plant based on a natural purification system. This 1,037,500m2-wide park is divided into an �island,� �open water� where fish can be observed and �closed water� where water plants such as reeds are cultivated. The park also features an Ecological Center, Eco Pond, Wild Flower Trail, Observation Trail,
and Water Regulation Gate.

Tel: 82-2-31-419-0504
Homepage: http://sihwa.kwater.or.kr

Source
''Biri seni severse sen olduğun için seviyordur...
Eğer seni değiştirmek isterse bu aşk değildir, yalnız anlaşmadır...''

[Resim: 633700image21.jpg]
[Resim: 633699image21.jpg]
[Resim: 633697image21j.jpg]
[Resim: 633692image21.jpg]
[Resim: 633691image21.jpg]

Tanitim için tesekkürler. Manzarasi güzel bir park..Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Bu güzel tanitim için tesekkürler Ümmühan. Çeviri için Aysetuba sanada tesekkür ederim..AlkisAlkis
Paylasim için çok tesekkürler.Onay
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
Paylasim için tesekkürler Ümmühan abla.Onay
SONG-Il GOOK 송일국 FAN CLUB
_-_DeNiZLeR İmPaRaToRu__EfSaNe PrEnS__HaN HyE JiN_-_
_-ThE KiNgDoM Of ThE WiNdS-_
_-SaRaYDaKi MüCeVHeR-_
_KiM BuM SoO_
BuSaN FC

Tanitim için tesekkürler.Smile
Çok hos bir yermis, begendim. Tanitim harika olmus tesekkürler. Alkis
(19-11-2009, Saat: 17:27)mavisülün yazdı: Bu güzel tanitim için tesekkürler Ümmühan . Çeviri için Ayse Tuba sanada tesekkür ederim...AlkisAlkis
Rica ederim. Smile
Atik sularin dogal yolla temizlenmesi çok güzel. Konu için tesekkürler littleyuri. Smile
(19-11-2009, Saat: 21:22)Maria yazdı:
(19-11-2009, Saat: 17:27)mavisülün yazdı: Bu güzel tanitim için tesekkürler Ümmühan . Çeviri için Ayse Tuba sanada tesekkür ederim...AlkisAlkis
Rica ederim Smile
Atik sularin dogal yolla temizlenmesi çok güzel. Konu için tesekkürler littleyuri Smile
Asil ben çeviri için sana tesekkür ederim maria.Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi