yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Announcement of MBC Oso Oseyo Production Team
Announcement of MBC Oso Oseyo Production Team
<MBC Oso Oseyo Yapım Ekibi Duyurusu>

[Resim: 39826200.png]

[Resim: k4w2.jpg]

“Hoş Geldiniz” isimli global projemize katıldığınız için teşekkür ederiz.

1.Aşama’nın açıklanmasından sonra 2.Aşama olarak ‘Türkiye’de mülakat’ yapılacaktır.

2.Aşama: Türkiye’de Mülakat

Tarih: 16 Ağustos 2013

Saat: 14.00 (Saat 13.00’e kadar mülakat yerinde olunuz. Girişler başlayacaktır.)

*Tam vaktinde mülakat yerinde olunuz! *

Yer: Ankara Üniversitesi Spor Salonu / Ankara-Türkiye
Adres: Cemal Gürsel Caddesi No: 58 Cebeci Kampüsü - 06590 Cebeci / ANKARA

(2. Etap Türkiye elemelerinde spor salonuna sadece spor ayakkabısıyla giriş yapılabilmektedir. Dikkatinize sunulur.)

* Mülakatta; G.Kore ile ilgili genel bilgiler sorulacak ve Korece testi de yapılacaktır.

* Mülakkatta yapacağınız 1 dakika kadar sürecek olan kişisel tanıtımı yazarak mail ile gönderiniz.

* Programda göstermek istediğiniz kendinize ait olan kişisel bir özelliğiniz varsa bu konuda da hazırlık yapınız.

- Ne konuda hazırlık yapacağınızı yazarak mail ile gönderiniz.

(Örn; K-Pop şarkısı söyleme, dans etme, gayageum çalma, maske dansı, tekvando vb.)

* 2.Aşamaya ‘Türkiye’deki Mülakat’ aşamasına aileleriniz, arkadaşlarınız ve yakınlarınızla gelebilirsiniz.

- Desteklemeye gelen kişiler arasından yapılacak çekilişle 100 kişiye K-Pop imzalı CD’leri, küçük hediyeler, MBC hatıra eşyaları vb. hediyeler verilecektir.

(1. aşama olan ‘Video Çekim’ aşamasının kazananları arasından yapılacak çekilişle yaratıcı ve özgün videoları olan 10 arkadaşımıza imzalı K-Pop Cd’si verilecektir. )

* Desteklemeye gelen kişiler veya takımların özel bir tezahüratları varsa bunu maille gönderiniz.

- Kart yada kartonlara yazarak da tezahürat yapabilirsiniz.

* 2.Aşamada mülakata girip mülakatı geçen kişiler, 3. aşama olan ‘Güney Kore’de Buluşma’ aşamasında G.Kore’ye gelebilme şansları olacak.

- G.Kore tarihi ve kültürüne ilgisi olan Korece çalışan herkesin katılımını bekliyoruz.

3. Aşama ‘G.Kore’de Buluşma’: 29-31 Ağustos

- Kore’de Gezi: 1-2 Eylül (3 Eylül sabah G.Kore’den ayrılış)

Önemli Notlar

1. 2.Aşama için maille gönderilmesi gereken şeyleri muhakkak gönderiniz!

2. 2. Aşama olan mülakat aşamasına katılmaya hak kazanan ancak özel sebepleri nedeniyle katılamayacak durumda olan arkadaşlar önceden mail göndererek bizlere haber veriniz.

3. Pasaportunuzun geçerlilik süresini kontrol ediniz.!

- Pasaport numaranızın olduğu sayfayı ve adınızın yazdığı sayfanın fotoğraflarını çekerek veya çıktısını alarak mülakat günü yanınızda getiriniz.

4. 2.Aşama olan Türkiye'de mülakat aşamasında,

'Mülakati kazanan kişiler duyurulacak ve 8 kişi olarak kazanlar açıklanacaktır. Kazanan kişiler 16-17 Ağustos tarihinde Kapadokya'da video çekimine katılacaklardır.

'Konaklama ücreti yapımcı tarafından ödenecektir.

Ancak kişisel eşyalarınızı (sabun, havlu, yedek kıyafet, şampuan, diş fırçası, diş macunu vb. gerekli olabilecek eşyalarınızı) yanınızda getiriniz.

1.Aşama olan ‘Video Çekim’ aşamasını geçen arkadaşları tebrik ederiz.

2.Aşama olan 'Türkiye’de Mülakat’ aşamasında görüşmek üzere.

<English>

We are thank you for participating our global project "Oso Oseyo".

After the announcement of first stage, interview will be made in Turkey as second stage.

Second Stage: Interview in Turkey

Date: August 16, 2013

Time: 14.00 (You should be in interview place until 13.00 o'clock. Entries will begin.)

*You should be in interview place just in time!

Place: Ankara University Gym / Ankara-Türkiye
Address: Cemal Gürsel Caddesi No: 58 Cebeci Campus - 06590 Cebeci / ANKARA

(You should enter the gym only with sport shoes for second stage Turkey eliminations. For your kind attention.)

* General information about South Korea will be asked and Korean test will be made.

* You send e-mail including a minute's text that introduce yourself for interview.

* If you want to show your personal quality in programme, you should preapare for that.

- You should send an e-mail about your preparation.

(For example: Singing a K-Pop song, dancing, playing the gayageum, mask dance, taekwondo, etc.)

* You can come to the second stage 'Interview in Turkey' with your friends and family.

- Lottery will be made amoung the people who come to support and signed K-Pop CDs, small gifts, MBC remembrances, etc. will be given 100 people.

(Lottery will be made amoung the people who won the first stage and signed K-Pop CD will be given 10 friends who have creative and original videos.)

* If the people who come to support have a special cheering, they should send that via e-mail.

- You can also cheer by writing on card or cartoon.

* People who attend and win the interview will have the chance to come to South Korea on third stage.

- We wait for participation of all who interested in history and culture of South Korea.

Third Stage 'Meeting in South Korea': August 29-31

- Trip in Korea: September 1-2 (Departure from Korea on September 3)

Important Notes

1. You should send the necessary things for second stage via e-mail.

2. Friends who are eligible to participate in second stage, but can't participate due to special causes should let know us via e-mail.

3. You should check the validity of your passport.!

- You should take photo and printout of page that written your passport number and name and bring in day of intervew.

4. On second stage, interview stage in Turkey;

Winners the interview will be announce and 8 people as winners will be explained. Winners will participate in video shooting in Cappadocia on August 16-17.

Accommodation fee will be paid by the producer.

But you should bring your personal belongings (soap, towel, spare clothes, shampoo, toothbrush, toothpaste, etc.).

We congratulate the friends who pass the first stage "Video Shooting".

Hope to meet you on second stage, "Interview in Turkey".

Duyuru için teşekkür ederiz...Smile

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansEvents
Mülakata çağrılmama rağmen gidememek... Ayrı bir acı... .083.

Dilerim bol katılımlı ve eğlenceli bir gün olur herkes için..
Kazananları da şimdiden kutluyorum. Smile
Acaba "Ankara'ya bekleniyorsunuz" diye bir mail mu geliyor?
사랑해요샤이니
Rüzgar Nereye,Götür Beni Kore'ye ^^
SHINee+Shawol=Love
Duyuru için teşekkürler ^^
(01-08-2013, Saat: 12:19)Shinee Girl yazdı: Acaba "Ankara'ya bekleniyorsunuz" diye bir mail mu geliyor?

Evet, ön elemeyi geçenlere mülakata gelmeleri için detaylı bir mail geliyor. Onay
Ben ön elemeye çağırıldım. Mülakata gelirken pasaport numarası istiyorlar ama benim pasaportum yok. 16 ağustostan sonra çıkarmayı düşünüyorum. Mülakata katılmama engel olur mu mail attım ama hala cevap gelmedi sizin bir bilginiz var mı ?
[Resim: tumblr_lewbu4mTCT1qflealo1_400.gif]
Acaba mülakata çağrılan arkadaşlar maili ne zaman aldınız? Ben sanırım 2 gün önce bilgilerime dair daha detaylı bilgi istedikleri Türkçe bir mail aldım ekip tarafından ama ön elemeyi geçtiniz diye bir mail almadım. Geçtim mi geçmedim mi anlamadım Sad
Bende bir mail aldim ama ayrintili bilgilerim istendi.geçip geçmedigim hakknda bir bilgim yok.bugun bir arkadasimi aramislar kesin birsey soylemeden geri donceklerini belirtmisler.
O zaman hala mail gelebilir ve bilgilendirme için bugün başlamışlar.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi