yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anneler Günü...
Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun benim annem ben 13 yasindayken vefat etti onun için bu gün bana biraz hüzünlü geliyor umarim hiç bir çocugun annesi ölmez
[Resim: 2474.jpg]

•ღ• ..вι тєк αηηєм σlѕυη вαηα вιsєу σlмαz.. •ღ• Tüm annelerin yanaklarindan öpüyorum iyi ki varlarOpucuk

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

dünyadaki en güvenli siginagim senin kucagin. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük sansim. seni seviyorum annem.. annerler günü kutlu olsun annem.
Baska kendi annem olmak üzere tüm annelerin anneler günü en içten dileklerimle kutlarim.Bizleri bu dünyaya getiren,bakip büyüten annelerimizin anneler günü kutlu olsunSmile .Ayrica tüm anne adaylarinin da anneler günü kutlu olsunSmile
●gσσηg ● αηgєℓℓ ●

●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●
sende anne olunca anlarsin derlerdi büyüklerim gerçektende öyleymis annelik bambaska bir duygu benim için bile anne zor anlarda yaninda olmak istedigim tek yer bu yüzden rabbim bas taci annelerimizi bizden ayirmasin önce kendi annemin daha sonra tüm güzel annelerin bu gününü kutlarim....sevgiler.
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
tüm annelerimizin anneler gününü kutlarim..
forumdaki annelerimize ve anne adaylarimiza sesleniyorum = biraz geç oldu ama anneler affedicidir,daima affederler o yüzden bu geç kutlama için beni de affedeceginize inaniyorum..
Rabbim evlatlarinizla ve sevdiklerinizle hayirli mutlu huzurlu ve saglikli nice seneler versin insallah...
anneler gununde degil herzamn anneler gununu kutlamaliyiz
anneler günü bir gün degildir hergündürOpucuk

Evet hergündür Biggrin
Tüm annelerin, anneler günü kutlu olsun Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi