yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankara, Korean Culture and Korean Language Camp
Tüm bunları içimi çekerek okudum.
Neden Ankarada kicry
İçim gidiyor, içim. Aglama
(06-07-2012, Saat: 23:20)özgü yazdı: İçim gidiyor, içim. Aglama

Aynen Ankara şu anda o kadar uzak görünüyor ki.... Aglama
[Resim: tumblrmh9jexchc81r6ekcu.gif]
İşte İlacımı Buldum...
olamaz olamaz ya tamda ankadara da oturuyorum ama gidemiyorum isyeağnnnnnnnnnnnnnnnnn ..
Deram Kamp çok eğlenceliydi eminim bu da öyle olacak ama ben katılamıyorum. Katılacak olanlara iyi eğlenceler Biggrin
Kampa katılamayacağım için çok üzülüyordum SmileAma sonra kuzenlerimin yanına İstanbula gideceğime Kuzenlerimi Kampa getirmenin daha akıllıca olduğuna karar verdim ^^ Ahhh heycanla bekliyorum ...Teşekkürler Hilmi Abi Smile
nothing is a random TURKISHEELS fight for you JANG KEUN SUK^^
Kontenjanımız doldu. İlginiz için teşekkür ederiz...Smile
(06-07-2012, Saat: 23:29)Elia Elysion yazdı: Deram Kamp çok eğlenceliydi eminim bu da öyle olacak ama ben katılamıyorum. Katılacak olanlara iyi eğlenceler Biggrin

Bu sefer katılma sırası bende. Biggrin Angel
(07-07-2012, Saat: 0:51)angellica yazdı: Bu sefer katılma sırası bende. Biggrin Angel

She was İstanbul yerine she was Tokat diyoruz yani Biggrin
Kısmet artık benim yerime de eğlenin. Smile
(07-07-2012, Saat: 0:07)turkisheels yazdı: Kampa katılamayacağım için çok üzülüyordum SmileAma sonra kuzenlerimin yanına İstanbula gideceğime Kuzenlerimi Kampa getirmenin daha akıllıca olduğuna karar verdim ^^ Ahhh heycanla bekliyorum ...Teşekkürler Hilmi Abi Smile

Gözün aydın canım. Dream Camp gibi eğlenceli geçer umarım. Benim yerime de eğlen. Denizli'de görüşürüz. Angel
✿ Özlem ✿

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi