yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankara Bulusmasi Vol.7
Çok eglenceli bir bulusma olmus, bir daha ki bulusmada Kocaeli grubu aranizda olabilir...Onay

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

(25-04-2010, Saat: 1:46)mavisülün yazdı: Çok eglenceli bir bulusma olmus, bir daha ki bulusmada Kocaeli grubu aranizda olabilir...Onay

Inanmiyorum ablacim süper birsey olur bu. :atkilinc: Umarim gelebilirsiniz sizlerle yüz yüze tanismak harika olur. Opucuk
Vaay, daha da kalabalik olabiliriz yani? Biggrin Bir sonraki bulusma daha da güzel geçecek demektir. Smile
http://img717.imageshack.us/img717/4547/035qk.jpg

Hehe:d herkes pür dikkat.Opucuk
Fotograflarin her birine bir 5 dk bakmisimdir herhalde,çektigim kocaman ahlar da cabasi.Aglama
Kismet degilmis,insallah diger bulusmada görüsürüz.Smile
Fotograflarini paylasan herkese sonsuz tesekkürler,gülünce gözleri kaybolan o güzel gülümsemesi ve kocaman yüregiyle bulusmaya anlamin en güzelini katan Bay Cho,sonsuz tesekkürler.Smile
Canim ailem,iyi ki varsiniz.Opucuk
Ahh inanmiyorum.
Gerçekten çok kiskandim.
Orda olmayi çok istiyordum ama malesef...
Istanbula gitmeyi bir türlü engelleyemedim. x(
Çok güzel bi gün geçirmissiniz resimlerden belli.
Neyse bir dahakine insallah gelirim. xD
"Güneş doğup batıp, mevsim değiştiğinde iyileşeceğimi sanmıştım.
Senin yerin derinlerime işlemiş, yaran kapanmıyor"

FT ISLAND - MEMORY
Resimleri malesef pazartesi yükleyecegimSad bu bilgisayar çok yavasta..
Pazatesine kadar bekletecegim için çok özür dilerim..Allahrazi
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

GiSe7enem .Aglaelsalla
Beklemedeyiz .Smile

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Yaptiklarimiz, yapacaklarimizin teminatidir der gibi her bir bulusma bir öncekinden daha kalabalik bir popülasyonun katilimiyla gerçeklesiyor.

Bu bulusmayi katilimlariyla sereflendiren Kültür ve Basin Atasesi Bay Cho ile Esi'ne tesekkür ederiz. Fotograf karelerinde güzel vakit geçirdiginiz anlasiliyor. Bu güzel günü yasadiginiz ve yasattiginiz için herkese tesekkürler. Alkis Onay
(25-04-2010, Saat: 1:49)Menekse06 yazdı:
(25-04-2010, Saat: 1:46)mavisülün yazdı: Çok eglenceli bir bulusma olmus, bir daha ki bulusmada Kocaeli grubu aranizda olabilir...Onay

Inanmiyorum ablacim süper birsey olur bu. :atkilinc: Umarim gelebilirsiniz sizlerle yüz yüze tanismak harika olur. Opucuk

Sinirlari zorlayacagiz bakalim Zeynepcigim ...:atkilinc:

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

Fehim benim ekledigim resimlerdende eklemissin sanirim o yüzden her resimde ben ya.AglamaBir çogunu sildim hep ben hep ben olmus resimlerde .Aglaelsalla

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi