yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankara Bulusmasi Vol.7
[Resim: 040om.jpg]

Ta Malatya'lardan gelen Gizem . Opucuk

[Resim: 039vq.jpg]

[Resim: 036ph.jpg]

Baya bulanik kusura bakmayin Tugba ve Hilmi abi.

[Resim: 038af.jpg]

Herkes Bay Chonun basinda.Biggrin

[Resim: 035qk.jpg]

Ben ve hayalkusu.

[Resim: 034df.jpg]
Çok güzel çikmis resimlerimiz.. Smile AlkisAlkis
Evet bende saydim söyle bir. Göz karari 62 saydim. Ama tamda emin degilim.

Çok güzel bir bulusmaydi ben çok eglendim.
Pek çok kisiyle de tanisma firsati buldum.
Gerçi birkaçinin nickleri aklimda kalmadi malesef. Sad(
Ama çok güzel bir gündü. Çok eglenceliydi..

Diger 33 kisilik rekorumuzu yine biz 60 küsür kisiyle egale ettik. :atkilinc::atkilinc:
Yasasin ANKARA bulusmasi.... :muzikgurubu::muzikgurubu:

Menekse06 yazdı:[Resim: 045od.jpg]

Masallah 32 dis görünüyor. Dis macunu reklamlarinda oynayabilirsin canim.. :img-hysterical::img-hysterical:
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Iyi kötü çikmisiz iste.BiggrinBiggrin Resimler için tesekkürler süper bir gündü.
Tabi bu bulusmayi organize edenn derya_rain(derya abla) çooookk tesekkürler. OnayOpucuk
[Resim: 023zz.jpg]

[Resim: 022xd.jpg]

[Resim: 019zd.jpg]

[Resim: 033qm.jpg]
Herkese merhaba... Ankara Bulusmasina ilk defa katildim Mavi'nin +1'i olarak. Biggrin Çok güzeldi. Umarim bir dahaki sefere de katilabilirim. Emegi geçen herkese tesekkürler... Smile
Gerçekten 60 kisiyle büyük bir rekor kirilmis. Biggrin Çok eglendiginiz ve keyifli bir gün geçirdiginiz resimlerden belli oluyor.. Sizler adina çok sevindim.. Bir sonraki bulusmada yeni bir rekor kirmaniz dilegiyle.. Biggrin
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
60 kisi ha! uuu! bayagi varmis bu rekoru geçecek il çikacakmi acaba. Biggrin
Harika bir gün geçirmissiniz resimler harika çokta kisi katilmis ne güzel :atkilinc:
Bir dahaki bulusmanizda daha fazla kisi bekliyoruz Durtuk Biggrin
Bir sonraki bulusmamiza Sayin Büyükelçi ve Ankara'da yasayan Koreliler de katilacak. Ayrica TRT yöneticileri de davet edilecek. Sanirim çok daha kalabalik olacagiz...
(24-04-2010, Saat: 20:11)Menekse06 yazdı: [Resim: 002qlm.jpg]

[Resim: 003ajs.jpg]

Çok eglendiginiz belli, coskunuz fotolara yansimis.Biggrin Ilayda'm artist seni, gözlügüne bayildim, onu bana yolla..Gozlukgulmek Masallah diyelim nazar degmesin bu aileye.Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi