yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andong Food Street
#1
Andong Food Street

[Resim: Kh2qcw.jpg]

Jjimdak Sokağı

Andong jjimdak, Andong, Gyeongsangbuk-do'ya özgüdür ve bir çeşit jjimdir. Ganjang sosu ile marine edilmiş çeşitli sebze ve tavuktan yapılmaktadır.
Adres: Seobu-dong area, Andong-si

[Resim: PvaUyD.jpg]

Tteokbokki Sokağı

Ddeokbokki olarak da bilinen Tteokbokki, Pojangmacha ya da sokak satıcılarından alınan popüler bir Kore aperatif yiyeceğidir. Orijinal Tteokbokki, sığır eti, mung fasulyesi filizi, yeşil soğan, shiitake mantarı, havuç, kuru soğan ve soya sosu ile kombine edilen garaetteoku içeren tavada kızartılan bir yemektir.
Adres: Nammun-dong alanı, Andong-si

[Resim: jkPATq.jpg]

Şehir Merkezi Yiyecek Sokağı-Andong Guksoo (Noodle)

Bu erişte, yeşil balık içeren beyaz su içerisinde erişte ile buğday unu ve soya unu ile yapılmaktadır. Bu yemek, susam yağı, soya sosu, taze soğan ve az miktarda pul biber ile yapılan bir sosla servis edilmektedir. İnce dilimlenmiş jidan ya da kızartılmış yumurta, gim ve kabak, garnitür olarak yemeğin üzerine konulmaktadır.
Address: Seobu-dong alanı, Andong-si

[Resim: d4JHOe.jpg]

Andong Kore Yerel Sığır Eti Sokağı

Orijinal Kore eti, yalnızca Andong'ta!
Taze ve en iyi sığır etini Andong'ta bulabilirsiniz. Andong ineği, tertemiz bir çevrede yetişmektedir. Andong'ta pek çok özel sığır eti restoranı bulunmaktadır. Lütfen Andong Kalbi caddesini ziyaret ediniz.
Adres: Seobu-dong alanı, Andong-si

[Resim: IIrput.jpg]

Andong Daem Geleneksel Yerli Gıda Sokağı

Geleneksel bir Kore yemeği olan Heotjesa bap, gochukangın yerine ganjang yani soya sosunun kullanıldığı bir çeşit bibimbaptır. Hutjesa bap, beyaz pirinç üzerine çeşitli şekillerde namul (filizlenmiş sebxe) içermektedir. Bu yemek, ızgara balık ve biraz jeon (Kore pankeki) ile servis edilmektedir. Tuzlu Andong Uskumrusu'nun hoş tadı şaşırtıcıdır! Neden onu denemiyorsunuz? Bu, Andong'un ve uzun geleneğin bir tadıdır. Soya sosu ya da diğer soslar ile haşlanmış ya da fırınlanmış uskumru ile eğlenmenin pek çok yolu bulunmaktadır.
Adres: Sanga-dong alanı, Andong-si

Kaynak

Cevapla
#2
English

Andong Food Street


[Resim: Kh2qcw.jpg]

Jjimdak Alley

Andong jjimdak is a variety of jjim (a Korean steamed or boiled dish), which originated in the city of Andong, Gyeongsangbuk-do and is made with chicken, various vegetables marinated in a ganjang (Korean soy sauce) based sauce.
Address: Seobu-dong area, Andong-si

[Resim: PvaUyD.jpg]

Tteokbokki Alley

Tteokbokki, also known as Ddeokbokki is a popular Korean snack food which is commonly purchased from street vendors or Pojangmacha. The original Tteokbokki is a stir-fried dish consisting of garaetteok ( cylinder-shaped tteok) combined with a variety of ingredients, such as beef, mung bean sprouts, green onions, shiitake mushrooms, carrots, and onions, and seasoned with soy sauce.
Address: Nammun-dong area, Andong-si

[Resim: jkPATq.jpg]


Downtown Food Alley-Andong Guksoo (Noodle)

This noodle made by wheat flour and bean flour with noodles in a light broth made with green fish. It is served with a sauce made with sesame oil, soy sauce, scallions and a small amount of chili pepper powder. Thinly sliced jidan, or fried egg, gim, and zucchini are topped on the dish for garnish.
Address: Seobu-dong area, Andong-si

[Resim: d4JHOe.jpg]

Andong Korean Native Cattle Alley

The original korean beef, Only at the Andong!
you can have fresh and finest beef in Andong. Andong cow has been grow in cleanest environment. There are many beef special restaurants in Andong. Please visit the Andong Kalbi street.
Address: Seobu-dong area, Andong-si

[Resim: IIrput.jpg]

Andong Daem Traditional Local Food Alley

Heotjesa bap, (also spelled hutjesa bap) a traditional Korean dish, is a variety of bibimbap, served with soy sauce (ganjang) instead of the gochujang (hot pepper paste) that is more commonly used. Hutjesa bab consists of mainly several types of namul (young sprouted vegetables) over white rice. It is also served with grilled fish and some jeon (Korean pancake). The nice taste of Andong salted Mackerel is Surprising! Why don't you try them? It's the taste of the long tradition and of the home, Andong. There are many way to enjoy the mackerel like boiled down in soy sauce or other seasonings or baked with seasonings.
Address: Sanga-dong area, Andong-si

Source

Cevapla
#3
Teşekkürler. Smile
Cevapla
#4
Andong Food Street
Translate / Çeviri: Esra ZENGİN

>>> https://www.facebook.com/groups/436600996479651/
Cevapla
#5
Teşekkürler. Smile
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi