yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ancient Korean Jails and Punishments
(19-06-2010, Saat: 1:00)sunshine yazdı: Rica ederim arkadaslar. Tarihi dizilerde sik sik gördügümüz cezalar. Hep merak ediyordum, "kiday baksi"nin Kore gezisindeki bir resimden adini ögrenip arastirip buldum. Onay

Evet abla. Aslinda forumumuzda ki büyük bir boslugu doldurmus oldun gerçekten. Onay Tarihi dizilerde sürekli görüyorduk ama hiç arastirmak aklimiza gelmemisti. Biggrin
Tugba'nin dikkati ve arastirmasi sonucu, forumumuz önemli yeni bilgilere kavustu... Onay
Bu tür ceza yöntemlerini Iljimae dizisinde görmüstüm sanirim. Anladigim kadariyla bizim falaka dedigimiz yöntemle benzerligi var bazi uygulamalarin.
Paylasim için tesekkürler abla.
Bende bacak bükmeyi dizilerde görüyordum da nasil bisey oldugunu merak ediyordum. Ellerine saglik Tugba yine harika bir konu olmus.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Paylasim için tesekürler. Allah kimsenin basina vermesin.
İmza fazla yer kaplıyor.

Paylasim için tesekkürler.

SHINee is my life

Tanitim için tesekkürler, gerçekten dizilerde gördüklerimiz gibiler... Smile
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Gerçekten çok acımasız ceza yöntemleri varmış. Bu cezaları dizilerde çok izlemiştim. Bacak burma yöntemini çok gördüm. Başına tahta geçirmeyide tacir dizisinde görmüştüm. paylaşım için çok tşekkürler.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
İnsan oğlunun kendi cinsine uyguladığı zorbalık her yerde kendini gösteriyor. Ancak Orta çağ Avrupa sın da ki işkencelerin yanında bu uygulamalar merhametli kalıyorlar. Konu için teşekkürler Smile
[Resim: ca6zc.gif]
Tarihi dramalarda hepsine de yer verilmiştir bu cezaların. Bir de suçluların veya kölelerin genellikle yüzlerine damga yakıyorlardı kızgın demirlerle. Feci şeyler. Ama cehalet zamanlarında tüm ülkelerin de iğrenç yöntemleri varmış. Medeniyetsizlik, cehalet vs..kötü yönlerini herşekilde gösteriyor.
(Hoş, medeniyette de teknolojik ve psikolojik işkencelere maruz kalabiliyor insanlar bu daha mı kötü bilemedim)Biggrin
Konu için teşekkür ediyoruz, Hilmi abi farkında olmadan bu konunun açılmasına vesile olmuş ona da teşekkür edelim. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi