yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
An Ordinary Day in Korea / Kore'de Sıradan Bir Günüm
(24-05-2012, Saat: 17:37)tatlicadii yazdı: Aslında Korea Fanstan istek uzerine video cekimlerine mi baslasak? Nasil fikir? Biggrin

Süper bir fikir. Onay Ama bizim o kadar çok merak ettiğimiz görmek istediğimiz yer var ki siz bir yerden başlayın biz de sizleri takip edelim. Biggrin
(26-05-2012, Saat: 15:38)tatlicadii yazdı:
(24-05-2012, Saat: 17:37)tatlicadii yazdı: Aslında Korea Fanstan istek uzerine video cekimlerine mi baslasak? Nasil fikir? Biggrin

Süper bir fikir. Onay Ama bizim o kadar çok merak ettiğimiz görmek istediğimiz yer var ki siz bir yerden başlayın biz de sizleri takip edelim. Biggrin

Tamam o zaman bir sonraki videomuz surpriz olsun. Onay
Gerçekten harika olmuş. Büyük emek var...
Emeğinize sağlık. Umarım kazanırsınız. Alkis
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Son derece başarılı bulduğum video çalışmanızda beklediğiniz sonucu almanızı umuyorum. Yarışmada ve eğitim hayatınızda başarılar dilerim. Alkis
Cok tesekkurler.. Bu ilk videomuzdu, yaparken cok eglendik. Kore hakkinda baska videolar da yapip paylasmayi planliyoruz. Destek icin tesekkuler Onay
Harika olmuş!
2-3 defa izledim! Gerçekten anlatmak istediğinizi harika aktarmışsınız. Çok imrendim size.
Kullandığınız mekanlarda süpper! Smile
İyi bir derece almanızı çok isterim. Onay

Bir sonraki videoları da merakla bekliyorum.
Teşekkürler~

Atkilic
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
(28-05-2012, Saat: 14:20)Koreli-kız yazdı: Harika olmuş!
2-3 defa izledim! Gerçekten anlatmak istediğinizi harika aktarmışsınız. Çok imrendim size.
Kullandığınız mekanlarda süpper! Smile
İyi bir derece almanızı çok isterim. Onay

Bir sonraki videoları da merakla bekliyorum.
Teşekkürler~

Atkilic

Cok tesekkurler, begendiginize sevindim Smile Dediginiz gibi, iyi bir derece aliriz umarim Onay
Olley, 15 000 olmuş ! Happy0064Cool
Kesinlikle en iyisi bu.Onay Videoda emegi gecen herkesin emegine ve yuregine saglik.Super
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi