yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amber / Liu Yi Yun
Tarzi biraz erkeksi ama hos. Smile
Begendim bu kizi. f(x) hayrani degilim hiç sarkilarini dinlemedim simdi Amber'in sesini duymaya gidiyorum. Smile
HAYAT? deseler vereceğim CEVAP

Unutma kaderini sen değiştirebilirsin.

Çok tatli. Kalp
Ama kiz mi erkek mi oldugunu sökene kadar canim çikmisti. Dodgy
Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

f(x)'den Amber'in ismini duymustum. Ama hiç merak etmemistim. Taki bugün fotografini görene kadar. Sok geçirdim. Fotografa her dereceden baktim. Sonra dedigim sey 'Bu f(x) kiz grubu degil miydi? Bu Oppanin burda isi ne? Yine mi karistiriyorum gruplari?' oldu. O nasil bir tarzdir Allah'im. Agzim açik kaldiii. Biggrin Ama bende Amber aski dogdu. Biggrin Çok tatli. Sevdim ben bu kizi. Kalp

[Resim: 18yorum.jpg]

*

JangAşina ~
NuAbo'da anlamistim zaten tam Koreli olmadigini ya da Kore'de büyümedigini.
Çünkü fx'i dogru söyleyebiliyordu. (:
İmza kurallara uymadığı için sildi.
Hehe Amber Unni'nin delisi oldum. Çok sevdim ben ya. Degisik olmasi etkiledi beni. Biggrin Bir arkadasimla konusurken dikkatimi çekti. Bu unni çok tatli + yakisikli + güzel + seker + çekici + harika + 2 cinsinde dikkatini çekebilecek özelliklere sahip.. Biggrin Harika biri. Biggrin Bu yüzden Oppa-Unni karisimi bir ismi olsun dedim. Opni olarak degistirdim unniyi. Biggrin Fotograflarina falan baktim. Arastirdim. Çok güldügüm fotograflar oldu. Biggrin Sizlerle de paylasayim dedim. Onay

*

JangAşina ~
[Resim: 60431589.jpg]

Iste bu fotograf benim koptugum andir. Ya bunu nasil yaparsin Amber. Biggrin Bu geleneksel kiyafet. Kiz etek giyer erkek pantolon. Çok sasirdim burada. Biggrin

[Resim: 29850101502091026104142.jpg]

Opnim saçi uzunken çok güzel. Kisaykende çok yakisikli. Biggrin Ben çok sevdim bu opniyi. Kalp

[Resim: 29431419197566423689126.jpg]
Bu fotografi gören ne der? Hepsine Oppa. Ama ortadaki Opnii. Biggrin <3

[Resim: amberbirthdayfx95036365.jpg]

*

JangAşina ~
[Resim: bb3q.jpg]

[Resim: fxamber13122009140508.jpg]

[Resim: fxamber19122009212048.jpg]

*

JangAşina ~
[Resim: fxamber28112009154042.jpg]

[Resim: 89224513.jpg]

[Resim: koreafxamber.jpg]

[Resim: images2ec.jpg]

Bir de burada koptum. Biggrin Bu üstlügünü açma olayi Oppalar tarafindan yapiliyor. Ama burada Opnimiz yapmis. Biggrin Ah ah çatlak opni. Kalp

*

JangAşina ~
Biri söyleyebilir mi, bu kiz mi erkek mi?
Bir saattir bakiyorum karar veremedim.
Ama çok tatli. Abaza
I Just Love Kyu
(09-07-2011, Saat: 15:50)PurpleDay yazdı: Biri söyleyebilir mi, bu kiz mi erkek mi?
Bir saattir bakiyorum karar veremedim.
Ama çok tatli. Abaza

Kuzum kiz o kiz. Biggrin Sadece tarzi bu. Biggrin Erkek gibi takiliyor. Ama kiz. Biggrin

*

JangAşina ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi