yukari
Anket Aldatıldınız.. Vereceğiniz İlk Tepki..?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
İlk kızın saçını başını yolarım. Sonra sevgilimi alır uzaklaşırım. Onunla sonra görüşeceğizOfkeli
15.29%
13 15.29%
Yanına giderim ve güzel bir pataklarım. Sonra da ağlayarak uzaklaşırım.
20.00%
17 20.00%
Hiç bir şey yapmam o zaten yapacağını yapmış.. Ama gözyaşlarımı tutamam sadece ağlar dururum..
31.76%
27 31.76%
Mutluluklar dilerim..
9.41%
8 9.41%
İlk biraz pataklarım.. Sonra kızın saçını başını yolarım.. Ve sevgilime dönüp bu sefer affediyorum ama bir daha olursa fena olur derimAbaza
2.35%
2 2.35%
O koluna birini takmış ta ben takmaz mıyım? Bende bulurum yakışıklı birini gözüne gözüne sokarımAbazaBiggrin
21.18%
18 21.18%
Toplam: 85 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aldatıldınız.. Vereceğiniz İlk Tepki..?
SuJu üyelerinden biriyle çıkıyorsunuz.
Bir gün onu telefonla aradınız. "Haydi sinemaya gidelim"dediniz. Ama o "Tatlım bugün çok işim var biliyorsun, yarın görüşürüz" dedi.Sizde anlayışla karşıladınız. Ee malum şarkıcılık kolay iş değil. Canınız çok sıkıldı ve arkadaşlarınızla alışveriş merkezine gitmeye karar verdiniz. Ama bir baktınız ki karşınızdaki O. O anda vereceğiniz tepki ne olurdu?
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Ilk seçenekte karar kildim Biggrin Heenim beni aldatsa ona vurmaya kiyamam da -kiysam bile o da beni döver , güçlü malum Biggrin - bir sürü laf söylerim.Zaten o aldatilmanin ,terkedilmenin ne demek oldugunu biliyor Aglaelsalla -Ivy sagolsun- Beni anlar benden özür dilerdi Opucuk Bende biraz süründürür affederdim Biggrin Söz konusu Heenim olunca bunlari yapardim ama baskasi olsa hayatta affetmezdim Gozlukgulmek

Anket için sagol Buse Smile
Bence kesinlikle..:O koluna birini takmis ta ben takmaz miyim? Bende bulurum yakisikli birini gözüne gözüne sokarimAbazaBiggrin

O yapar da ben yapmaz miyim benim ne cadi oldugumu bilmiyor o dahaAtkilicBiggrin
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Ben çok duygusalimdir ve elimde agirdin ilk önce bir güze pataklar ondan sonrada aglarim... Aglama
...ve onun eski kiz arkadasiyla birlesir ondan intikam aliriz (Ikisinden de hem kizda hemde oppamdan Sungmin-Yesung'tan) BiggrinGozlukgulmek
Ilk kizin saçini basini yolarim. Sonra sevgilimi alir uzaklasirim. Onunla sonra görüsecegiz. Kizgin
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Yanina giderim ve güzel bir pataklarim. Sonra da aglayarak uzaklasirim.
Kizgin Kizgin Kizgin Ofkeli
Mutluluklar dilerim,beni sevmeyen ölsün. Zuhaha
Ben soku uzunre atlatamam diye düsünüyorum. Ama atlattiktan sonra okkali bir tokat yapistirip, suratina tükürürüm kiza da sinirli bir bakis atarim. Aglamamaya çalisirim sonra gider evde hüngür hüngür aglarim. Biggrin Hiç dinlemem bile aldatani; çünkü inanacak olacagimi biliyorum. Ofkeli
♣ 2NE1 ♣
O anda ne yapacagimi sasirmis bir halde oldugum için tepki veremem, ama zaten o yapacagini yapmis, ögrendigim halde birseyler yapmiyorsa,durumu kurtarmiyorsa sevmemistir, ben de hiçbir sey demem ama çok aglarim heralde. Aglama

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi