yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Age of Youth 2 / 청춘시대 2 (2017)
Age of Youth 2 / 청춘시대 2 (2017)

[Resim: Dd1ml1.jpg]

Yönetmen: Lee Tae-Gon
Senarist: Park Yeon-Sun
Kanal: JTBC
Bölümler: 12
Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2017
Yayınlanacağı Günler: Cuma ve Cumartesi 23:00
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore

Özet
"Age of Youth"un 1. sezonundan bir yıl sonra, Çin'den döndükten sonra Jin-Myung (Han Ye-Ri) bir iş buldu. Ye-Eun (Han Seung-Yeon), eski erkek arkadaşının uyguladığı şiddet yüzünden bir yıl okuldan ayrıldı. Ancak şimdi okula geri dönüyor. Ji-Won (Park Eun-Bin) henüz bir erkek arkadaşı bulamadı. Eun-Jae (Ji-Woo) ilk aşkından ayrıldı ve duygusal acılar içinde. Kızların artık yeni bir ev arkadaşı var: Jo Eun (Choi A-Ra). Daha önce Yi-Na (Ryu Hwa-Young) tarafından işgal edilen odada kalıyor.

Oyuncular
Han Ye-Ri - Yoon Jin-Myung
Han Seung-Yeon - Jung Ye-Eun
Park Eun-Bin - Song Ji-Won
Ji-Woo - Yoo Eun-Jae
Choi A-Ra - Jo Eun
Kim Min-Suk - Seo Jang-Hoon
An Woo-Yeon - Heimdal
Shin Hyun-Soo - Yoon Jong-Yeol
Son Seung-Won - Im Sung-Min
Shin Se-Hwui - An Ye-Ji
Ryu Hwa-Young - Kang Yi-Na (Özel)

English

Director: Lee Tae-Gon
Writer: Park Yeon-Sun
Network: JTBC
Episodes: 12
Release Date: August 25, 2017
Runtime: Fridays & Saturdays 23:00
Language: Korean
Country: South Korea

Plot
Set one year after season 1 of "Age of Youth." Jin-Myung (Han Ye-Ri) successfully found a job after she returned from China. Ye-Eun (Han Seung-Yeon) took a year off from school due to the aftereffects of her abusive ex-boyfriend. She is now returning to her university. Ji-Won (Park Eun-Bin) has yet to find a boyfriend. Eun-Jae (Ji-Woo) broke up with her first love and she is in emotional pain. The girls have a new housemate Jo Eun (Choi A-Ra) at their sharehouse. She stays in the room previously occupied by Yi-Na (Ryu Hwa-Young).

Cast
Han Ye-Ri - Yoon Jin-Myung
Han Seung-Yeon - Jung Ye-Eun
Park Eun-Bin - Song Ji-Won
Ji-Woo - Yoo Eun-Jae
Choi A-Ra - Jo Eun
Kim Min-Suk - Seo Jang-Hoon
An Woo-Yeon - Heimdal
Shin Hyun-Soo - Yoon Jong-Yeol
Son Seung-Won - Im Sung-Min
Shin Se-Hwui - An Ye-Ji
Ryu Hwa-Young - Kang Yi-Na (special appearance)

Kaynak / Source

Photos / Fotoğraflar

You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
You're a sky
full of stars

[Resim: 5QnEZM.jpg]

[Resim: AkX897.jpg]

[Resim: 0BpWYD.jpg]

[Resim: 4MVWE0.jpg]

[Resim: y3pJB0.jpg]
You're a sky
full of stars

[Resim: 6XvpoN.jpg]

[Resim: G04Wdy.jpg]

[Resim: zBpO6B.jpg]

[Resim: OLz8G0.jpg]

[Resim: Jlz80q.jpg]
You're a sky
full of stars

2. sezon olmasına o kadar sevindim ki anlatamam. En sevdiğim dizilerden biriydi ve geçen seneden beri 2. sezon olacak mı olmayacak mı diye çok araştırmıştım. Sonunda gerçek oldu. Bu kızları çok seviyorum! Yaşasın Belle Epoque! Happy0064
You're a sky
full of stars

Teşekkür ederiz. Onay
Ben de izlemek istiyorum, çok. Smile
☆♡ Duygu ♡☆
Hwayoung'u fazla göremeyecek olmamız kötü konuk filan olacak sanırım ama Park Hye-Soo'yu göremeyecek olmam mükemmel. Biggrin Kendisine ısınamıyorum ve sevmiyorum nedense. Rolleyes
1.sezon tam gençlik için uygun öğrenci evi vs. bu tür güzel deneyimlerin içinde geçtiği için gerçekten güzel bir diziydi. Ama fazla izleyicisi olmadığından mıdır finale çok özenilmemişti. Sad 2.sezonu heyecanla bekliyoruz. Ayrıca önceki sezondaki eksikleri tamamlamışlarsa da tadından yenmez. Biggrin
Teşekkür ederiz. Onay
(25-07-2017, Saat: 0:14)oppakorea yazdı: Hwayoung'u fazla göremeyecek olmamız kötü konuk filan olacak sanırım ama Park Hye-Soo'yu göremeyecek olmam mükemmel. Biggrin Kendisine ısınamıyorum ve sevmiyorum nedense. Rolleyes
1.sezon tam gençlik için uygun öğrenci evi vs. bu tür güzel deneyimlerin içinde geçtiği için gerçekten güzel bir diziydi. Ama fazla izleyicisi olmadığından mıdır finale çok özenilmemişti. Sad 2. sezonu heyecanla bekliyoruz. Ayrıca önceki sezondaki eksikleri tamamlamışlarsa da tadından yenmez. Biggrin
Teşekkür ederiz. Onay

Evet kaldığı yerden devam edecekmiş. İnşallah yarım kalan konular tamamlanır çünkü aklımda çok fazla soru işareti kalmıştı. Hwayoung benim favorimdi, diziden ayrılmasına çok üzüldüm ben de. cry
Fazla izleyicisi yoktu ama en çok sevilen dizilerdendi. Geçen aylarda Koreliler bir anket yapmıştı ve en sevdikleri dizinin Age of Youth olması herkesi şaşırtmıştı çünkü reytingleri düşüktü. Eğer ilk sezondaki soru işaretlerini final yapmadan açığa kavuştursalardı en bi favori dizim olacaktı. Ama yine de seviyorum ve heyecanla bekliyorum. Kalp
Rica ederim. Smile
You're a sky
full of stars

Bilgiler için teşekkürler. İlk fırsatta diziye başlayacağım. Smile
[Resim: ZEzoQA.jpg]
Konu için teşekkür ederiz. Smile
Remember us, remember that
we lived..
''VON''

[Resim: oODZk9.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi