23-12-2016, Saat: 21:42
(Son Düzenleme: 23-12-2016, Saat: 21:44, Düzenleyen: edaozgul33.)
Achasan Sunrise Festival (아차산 해맞이축제) 2017
![[Resim: njWYy1.jpg]](http://i.hizliresim.com/njWYy1.jpg)
Periyod
01.01.2017 ~ 01.01.2017
Adres
127, Walkerhill-ro, Gwangjin Semti, Seoul
서울특별시 광진구 워커힐로 127 (광장동)
Yer
Achasan Haemaji Meydanı
Telefon
• 1330 Seyahat Direkt Hattı: + 82-2-1330
(Korece, İngilizce, Japonca, Çince)
• Daha fazla bilgi için: + 82-2-450-7575
Sponsorlar / Yönetim
Gwangjin-gu
Anasayfa
www.gwangjin.go.kr
(Korece, İngilizce, Japonya, Çince)
Tanıtım
Achasan Dağı, Seoul'deki muhteşem doğa harikası görüntüsünü sizlere sunarak trafik tıkanıklıklarının stresini Doğu Denizi'ne bırakıyor. Achasan Dağı, gündoğumunu izlemek için popüler bir mekandır ve toplu taşıma araçları ile kolayca erişilebilir ve sadece 15 dakikalık bir yürüyüş mesafesindedir. Yürüyüş parkuru kademeli yamaçlardan oluştuğu için Yılbaşı Günü'nde yürüyüşçüler ve yürüyüşçü olmayan insanlar da güneşi selamlamak için toplanırlar.
Yıllık Achasan Sunrise Event, ilk olarak 1 Ocak 2000'de Seoul'deki ilk gündoğumu etkinliği olarak başladı ve şimdi Seoul'un en seçkin olaylarından biri haline gelerek her yıl başarılı ve umut dolu yeni bir yıl isteyenler için 40.000'den fazla ziyaretçiyi, kültürel gösteriler ve diğer etkinliklerle karşılamaktadır.
Programlar
Açılış töreni, gösteri, yılbaşı konuşması vb.
Giriş / Katılım Ücretleri
Ücretsiz
Yaş Sınırı
Her yaştaki ziyaretçilere açık.
Kaynak
![[Resim: njWYy1.jpg]](http://i.hizliresim.com/njWYy1.jpg)
Periyod
01.01.2017 ~ 01.01.2017
Adres
127, Walkerhill-ro, Gwangjin Semti, Seoul
서울특별시 광진구 워커힐로 127 (광장동)
Yer
Achasan Haemaji Meydanı
Telefon
• 1330 Seyahat Direkt Hattı: + 82-2-1330
(Korece, İngilizce, Japonca, Çince)
• Daha fazla bilgi için: + 82-2-450-7575
Sponsorlar / Yönetim
Gwangjin-gu
Anasayfa
www.gwangjin.go.kr
(Korece, İngilizce, Japonya, Çince)
Tanıtım
Achasan Dağı, Seoul'deki muhteşem doğa harikası görüntüsünü sizlere sunarak trafik tıkanıklıklarının stresini Doğu Denizi'ne bırakıyor. Achasan Dağı, gündoğumunu izlemek için popüler bir mekandır ve toplu taşıma araçları ile kolayca erişilebilir ve sadece 15 dakikalık bir yürüyüş mesafesindedir. Yürüyüş parkuru kademeli yamaçlardan oluştuğu için Yılbaşı Günü'nde yürüyüşçüler ve yürüyüşçü olmayan insanlar da güneşi selamlamak için toplanırlar.
Yıllık Achasan Sunrise Event, ilk olarak 1 Ocak 2000'de Seoul'deki ilk gündoğumu etkinliği olarak başladı ve şimdi Seoul'un en seçkin olaylarından biri haline gelerek her yıl başarılı ve umut dolu yeni bir yıl isteyenler için 40.000'den fazla ziyaretçiyi, kültürel gösteriler ve diğer etkinliklerle karşılamaktadır.
Programlar
Açılış töreni, gösteri, yılbaşı konuşması vb.
Giriş / Katılım Ücretleri
Ücretsiz
Yaş Sınırı
Her yaştaki ziyaretçilere açık.
Kaynak