yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abartıyoruz / Exaggerating
B-bomb ben gelmessem kendini köprüden atacakmış. Aman rol yapıyodur ya. Biggrin hysterical
F.T Island ile çay keyfi yapıyoruz. Kek de yaptım Hong Ki parmaklarını yemek üzere. hysterical
Biraz önce telefonum çaldı, SuJu'dan Siwon aradı... Bilmiş F.T Island 'a kek yaptığımı ve çay keyfi yaptığımızı duyunca çok kıskandı. Saklan Niye bizim grubu hiç çağırmıyorsun diye söylendi, bekleyin bizde geliyoruz dedi... Ve telefonu kapattı. Şimdi gelmeyin sizi de yarın çağırırım diyecektim. Testere Nasıl yetecek şimdi bu kek bize. Testere
BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
beyzarda evet Pyo bana dediydi... B-Bomb atıyo kendini diye. hysterical
2PM ile Hawaii tatiline gidiyorum n'aber? Biggrin

F4 ile yeşilyurtta(malatya) tabu oynuyoruz oh be hava ne güzel
I LOVE THERE
LMH<3JKS<3KNG
Özgür öylemiymiş gerçekten çok üzüldüm bak şimdi yanına gidiyim bari.Biggrin
Tiffany'de Yuri'de yemeğe davet etti hangisine gitsem ? Kızlar ama beni çok arada bırakıyorsunuz.
KLaus !
[Resim: 4nm6uj8.gif?1]
Kyu Jong'm askerde olduğu için ev yemeği yiyemiyor hiç. cry Bende geçende yaptım zeytinyağlı sarmaları götürdüm kalbimin merkezine. Bilmiş Ne de olsa kalbine giden yol midesinden geçiyor. hysterical
BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
G-Dragon hala ısrar ediyor. Albümüm için benle düet yap diye. Tae Yang'a sözüm var diyorum ama dinletemiyorum. Biliyorsunuz GD tutturdu mu tutturuyor. Yani hayır şimdi kabul edersem bu sefer T.O.P trip atacak. Benim teklifi mi kabul etmemiştin diye. Aman kısaca yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal. Ne yapacağım bilmiyorum cidden. Biggrin
Şuan evimde elektrikler kesildi. DuJun ile mum ışığında televizyon izliyoruz. Üstelik futbol maçı. Bilmiş DuJun fena kaptırdı kendini. Zuhaha

always your MINE. ♥

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi