19-07-2012, Saat: 17:36
Lee Min Ho'yla bu akşam yemeğe çıkıcaz. 
Çok heyecanlıyım.

Çok heyecanlıyım.
KINGDOM
![[Resim: SWIY7k8.gif]](http://i.imgur.com/SWIY7k8.gif)
![[Resim: SWIY7k8.gif]](http://i.imgur.com/SWIY7k8.gif)
|
Abartıyoruz / Exaggerating
|
|
26-07-2012, Saat: 13:50
DaeHyun'm Facebookta dürtmüş beni
Geri dürtüp dürtmemekte kararsızken ilişki isteği yolladı Tatlı farem benim!! çok mutlu oldum ^^
26-07-2012, Saat: 14:01
Şuan SUPER JUNİOR ile birlikte dans çalışmaları yapıyoruz
KAPLAN EN GÜÇLÜDÜR AMA BUKALEMUN DAHA UZUN YAŞAR......!
26-07-2012, Saat: 18:27
(Son Düzenleme: 26-07-2012, Saat: 18:28, Düzenleyen: yalin-tugce.)
Kyu Jong'm askere gittiya...Askerden bana telefon etti.Tuğçe'm sensiz yapamıyorum ya sen gel ya da kaçıp geleceğim senin yanına dedi.Ben de ona askerliğini yap adam ol dedim.
Askerlik bittikten sonra evlenme teklifine cevabımı o zaman vereceğim dedim. ![]() Aslında bu teklife kararımı verdim kabul edeceğim.Kyu Jong'm askerden dönsün düğünümüz var demiştim zaten.
BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
26-07-2012, Saat: 18:32
Zelo'nun fanları arttığı için bana kıskanmama mı söyledi çünkü onun kalbinde ki 2. kızmışım. (1.annesi) Bu lafı duyduktan sonra çok mutlu oldum.
♥♥♥♥Night06 çok teşekkür ederim. ♥♥♥♥
26-07-2012, Saat: 18:33
2PM'den Nichkhun kaza yüzünden tatile çıkacakmış.
Onun yerine çalışmalar için bir süreliğine beni davet ettiler. ![]() Seve seve kabul ettim. ![]() Bu fırsat kaçar mı? ![]() Şimdi Beautiful- Sandalye dansını yapıyoruz. ![]() Chan beni çağırıyor. ![]() Haydi gittim ben.
Geçen gün JiSub'la görüntülü arama yapiyorum. Bi' insan bu kadar mi etkileyici bakar. En az geçen haftaki akşam yemeğinde attiği bakiş kadar deliciydi bakişlari. 'Ben susuyorum, gözlerim konuşuyor.' Dercesine...
Günün anlam ve önemini belirten bir gif: ![]()
29-07-2012, Saat: 2:02
Geçen gün zil çaldı kapıyı bir açtım Lee Min Ho'm karşımda duruyor.
![]() Mesaj atmıştım gel diye o da atlamış uçağa dayanamamış gelmiş. ![]() Oturduk sohbet muhabbet falan sonra ona şehri falan gezdirdim telefonlarımızı aldık öyle geçti işte.
01-08-2012, Saat: 17:55
Se7en, Rain, F.T. Island, JJ Project, BIGBANG, SS501 bugün iftara bize geliyorlar.
Bugün bir tek KyuJng'm gelemeyecek askerde olduğu için. ![]() Geri kalanlarda diğer günlerde iftara bizdeler.
BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
İftara Yo Seob'u çağırdım.Baş başa yemek yiyelim diye.
Neyse her şeyi hazırladım.Zil çaldı.Baktım bizim ki Beast'ide peşinde getirmiş. Tam da o sırada keşke grup gelse diyordum.Valla başka bir şey dilesem olacakmış ha. Hepsinin elinde bir çiçek seni seviyorum diyorlar. (Tabi Korece. ) Hemen oturduk yemeğe.Yedik içtik güldük. Sonra televizyonu açtık.Leyla İle Mecnun varmış. Hemen izledik.Patlamış mısır da yedik tabi. Sonra benden ayrıldılar. ![]() Bitti.
a pink & beast & 4minute & btob & clc
in the cube |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|