yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abartıyoruz / Exaggerating
Sexy, Free & SingleCool
SM Entertainment bana geldi çok yalvardı ne olur bu şarkıya koreografiyi siz hazırlayın diye, bende çok meşgul bir insanım, bir yandan BigBang, bir yandan 2NE1, bir yandan da BoA'nın klip çekimleri için koreografi hazırlıyorum nasıl zaman ayırayım. Sonra araya benim Şupomenleri katmasınlar mı? gelde evet deme bütün işimi bırakıp bu işe adadım kendimi. bir güzel hazırladık koreografiyi, tabi Euncum da bana yardım etti birlikte bu muhteşem klibi çıkardık ortaya. sonra bunu kutlamak için Şupomenlerim ile birlikte kopmaya gittikSuper Super
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

Jang Geun Suk eniştemle pazara gidiyoruz. Biggrin Opucuk
Jaehyo'yla aynı evde yaşıyoruz artık. :Super: Kalp
Geçen MinHyuk ile Hyuk Min kavga ettiler ben ayırdım. Bende olmasam ne olacaktı kim bilir. hysterical
Biricik Askerim Hemen Dön! :'(
♥ SE7EN ♥
I'm A Lucky 7
Lee Min Ho ve Jung İl Woo Türkiye'de dizi çekeceklermiş. Smile
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
Sromayın geçen T.O.P ile bir mağazaya girdik Biggrin T.O.P Karıcım sence bu takım elbise nasıl dedi oda ne yeşil bir takım elbise hayatım sen yeşilden vazgeçmeyecekmisin dedim güldü sonra bana gözkırptı şaka yapıyormuş Biggrin Oradan taeyang yenge yeni saç stilim nasıl diye gelmsinmi Biggrin Nyse sorunu seungri çözdü Biggrin Daesun dragonla girdi mağazaya piknik için hazırlarmış hmen atladık arabaya Biggrin

Zelo fanlarının önünde beni sevdiğini söyledi. Çok utandım. (Abimin kulağına gitmesin) Abaza Biggrin
♥♥♥♥Night06 çok teşekkür ederim. ♥♥♥♥
Kyu Jong'm (SS501) ile nişanlandık.Askerden gelince de düğün yapacağız.Herkes davetlidir. hysterical
BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
Sromayın geçen big bang'in evine gittim dedim çocuklar bu ne hal Biggrin Süper Junior'ı çağırmış parti yapıyorlar Biggrin Hemen aceleyle elime siwon bir çanta tutuşturdu gittim üstümü dğeiştirdim Biggrin Sonra 19 tane erkek Biggrin Ama T.O.P parlıyor tam ortada Biggrin Bu dansı bana lütfedermisiniz demesinmi Biggrin Siwona beni çimidklemesini söyledm tabi böyle birşey yapmadı sonra T.O.P'yle saatlerce dans ettik evde tek big bang kalmıştı bnide otele bırakmak istemediler bir odayı hazırladılar orda kaldım bu mesajı T.O.P nin bilgisayarından yazıyorum Biggrin

(13-07-2012, Saat: 22:46)yalin-tugce yazdı: Kyu Jong'm (SS501) ile nişanlandık.Askerden gelince de düğün yapacağız.Herkes davetlidir. hysterical

Birtanem sadıcınız Ben & Enişten(T.O.P) Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi