yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abartıyoruz / Exaggerating
DuJun beni çok seviyormuş.Geçen gün okuldayken geldi yanıma ''Seni seviyorum.'' dedi.Tabi ben Seob'u sevdiğim için ''Hayır.'' dedim.Sonra evdeyken Yo Seob geldi.O da bana ''Seni seviyorum.'' dedi.Bende evet dedim.DuJun bana küstü.T_T
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Donghae geçen gün kahvaltı hazırlamaya çalışmış, becerememiş. Yumurtaları yaparken içine kabuklarını da düşürmüş. Kıramadım çocuğu, o kadar emek vermiş. Yedik kabuklu kabuklu. Biggrin
♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥
Geçenlerde 2ne1 ile düet yaptık. Hatta Cl'ile Seul sokaklarını gezdik. Süperdi. Biggrin
♥♥♥♥Night06 çok teşekkür ederim. ♥♥♥♥
Young min'le geçen hafta nişanlandık ben demiştim hepimiz davetlisiniz niye gelmediniz.Biggrin
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
Young Saeng'le 8 yıldır süren bir ilişkimiz var da O hayranları üzülmesin diye çaktırmıyor Biggrin .
Korea- Fans
Dün Seul'e gittim. Biggrin Min Ho'yu gördüm. Biggrin Hacı naber ya napıyon dedim ? Biggrin Hiç vallaha hacı sen napıyon, Türkiye'deki Kore fanlarına selam söyle dedi. Biggrin Yarım saat konuşmuştuk yani öyle. Biggrin

Hüzün içinde bi' yerlerdeyim.

Bepumla bozu avına çıktık bir Kyuhyun birde Lee Min Ho bulduk şimdi muhabbet ederek geri dönüyoruz...
Rain'imi Se7en'm ile aldattım.Daha sonra Se7en'mı da Kyu Jong'm(SS501) ile aldattım, Kyu Jong'm da T.O.P ile aldattım.Of oppa hayatım çok karıştı. Saklan
BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
(17-06-2012, Saat: 0:57)yalin-tugce yazdı: Rain'imi Se7en'm ile aldattım.Daha sonra Se7en'mı da Kyu Jong'm(SS501) ile aldattım, Kyu Jong'm da T.O.P ile aldattım.Of oppa hayatım çok karıştı. Saklan

Höyt dur o T.O.P.'un çakmasıdır Çünkü T.O.P. 7/24 benimle bak bunları yazarkende yanımda şimdi dondurma almaya göndericem Biggrin
[Resim: pt1.gif]
Young min yanımda oturmuş çekirdek çıtlıyoruz Korea-Fans'ta takılıyoruz.Kalp
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi