yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abartıyoruz / Exaggerating
yarın Jung Yong Hwa ile düğünümüz var herkes davetlidir ^^ Kalp
[Resim: resim2ldqp3.jpg]

C.N BLUE ****
G-Dragon bana çıkma teklifi etti.Sonra da evleneceğiz Smile
G-Dragon,T.O.P,Seungri
Dün Jang Geun Suk geldi. Bir ağlıyor bir ağlıyor. N'oldu? YoonA'nın dudağından öpüyorum daha kötü ne olabilir.?? Biggrin
Biricik Askerim Hemen Dön! :'(
♥ SE7EN ♥
I'm A Lucky 7
(03-06-2012, Saat: 20:40)Burcu.Sena yazdı: G-Dragon bana çıkma teklifi etti.Sonra da evleneceğiz Smile

Kaç kez GD'ye fanlarını oynatma dedim dinlemiyor. Kandırmış seni benimle evli aslında Biggrin
Biricik Askerim Hemen Dön! :'(
♥ SE7EN ♥
I'm A Lucky 7
Kyu Jong'm askere gitmeden önce ( cry ) benimle zaman geçirmek istediğini söyledi ve yanıma geldi.
Şu anda onunla telefonda konuşuruyoruz.Eve gelirken dondurma alacakmış 'Çikolatalı mı yoksa vanilyalı mı alayım?' diye soruyor.Hangisinden alsın karar veremedim.Yardımcı olur musunuz? Kralgul
BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
(04-06-2012, Saat: 20:54)*SJ-SuJu* yazdı:
(03-06-2012, Saat: 20:40)Burcu.Sena yazdı: G-Dragon bana çıkma teklifi etti.Sonra da evleneceğiz Smile

Kaç kez GD'ye fanlarını oynatma dedim dinlemiyor. Kandırmış seni benimle evli aslında Biggrin

Kac kere söyledim su oglana , verme sunlara ümit diye .
Sonrada ben onu Taeyang'la aldatinca yok canim neymis kiskaniyormus , yok efendim bensiz olamazmis falan filan. Biggrin
I love BIGBANG.
Junho ile konuşuyorduk Türk Hottest'leri ne kadar sevdiğinden bahsetti. Abaza
٩(-̮̮̃-̃)۶
Jong MNet'te evleneceğimizi açıkladı. Kalp
[+]

I’ve set myself to become the King of the Pirates…
and if I die trying…
then at least I tried!

ㅡ Monkey D. Luffy
(04-06-2012, Saat: 21:17)HerzLos yazdı:
(04-06-2012, Saat: 20:54)*SJ-SuJu* yazdı:

Kac kere söyledim su oglana , verme sunlara ümit diye .
Sonrada ben onu Taeyang'la aldatinca yok canim neymis kiskaniyormus , yok efendim bensiz olamazmis falan filan. Biggrin

Ji Yong'a sordum bu söylediklerinizi,inanma aşkım dedi bana... Biggrin Şimdi de annesine el öpmeye gideceğiz Biggrin

Lee Jong Suk ♡
Daha dün Lee Min Ho'yla telefonda yeni dizisi Faith ile ilgili konuştuk. Biggrin
KINGDOM
[Resim: SWIY7k8.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi