yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abartıyoruz / Exaggerating
(21-05-2012, Saat: 0:10)Ş3YMA(J) yazdı: Uzun zamandır abatmıyordum bir dakika deneyeceğim. Biggrin

Az önce bir telefon geldi açtım Kim Bum. Bana zor nefes alarak acilen onun yanına gitmemi söyledi. Hasta zannedip yanına gittim ve ona sarıldım sonra anladım ki beni çok özlediği için numara yapmış. Kızdım yanından çıktım. Yolda Heechul ile karşılaştık. Olanları anlatınca koşarak Kim Bum'un yanına gitti ve ona yumruk attı. Sen nasıl benim sevdiğim kıza sarılırsın diye. O benim sevgilim diye bas bas bağırdı yolda. Taksi durağından Gongchan olanları duydu ve babama telefon açtı, apar topar beni istedi. O sırada Big Bang üyeleri sokağa doluştu ve hepsi birbirine düşman kesilerek Şeyma benim dediler.O sırada Jonghyun Şeyma benim onu kimseye yar etmem diyerek geldi. Gördüğüm en yakışıklı Koreli polisler bizi alıp karakola götürdüler mahalle sakininin huzurunu bozdunuz diye. Olan biteni anlatınca Polis seç bakalım kiminle evlenmek istiyorsun dedi. Şahidim olacakmış. Valla çok kararsız kaldım. Heran poliside seçebilirim. Biggrin

Aman allahım ben ne yaptım böyle. hysterical

Şeymam naptın yaa. Biggrin
Çok güldüm, sesli sesli hemde!
Tam Heechul'dan beklenecek bir haraket ha! hysterical
Arada bi böyle abart güzel oluyor. Biggrin
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Sıcağı sıcağına haberleri veriyorum. Kararımı verdim. Jonghyun ile evleniyorum. Polise kankamı ayarladım. Nikah gününüde aldık. Kim bum'da şahidim oldu. Nikahına beni çağır sevdiğim, istersen şahidin olurum senin diye yalvarınca kabul ettim. Biggrin Herşey yolunda! Kalp

^^ sağol ablam, abartmaya devam! ^^

Büyümüştüm.
Ve gelir sandığım baharlarım,
Beni kışa mahkum etmişti .
Yarın kahvaltıya Nursena ve biricik eşi Kim Jeong Hoon'u çağırdım. Smile
Heechul'ım da geldi zaten. Biggrin Ohh beraber güzel güzel kahvaltı yapacağız. Atkilic
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Geçen Kyu'ya aldığım pantolonu Siwon gizlice alıp giymiş. Kyu'da sinirlenince beni aradı tabi.
Hemen gidip daha güzelini aldık. Bu Siwon da hiç kardeş felan dinlemiyor anam Abaza
Kardeşinin herşeyini giyiyor. O değil Kyu'da anlamıyor, abin o giysin diyorum. Yok o benim diyip diyip duruyor. Ahh benim prensleriim Biggrin Sizlerle uğraşmak çok zor, Seviyorum sizi be Kalp
[Resim: tumblr_m5aijkpTDu1rx5tr6o2_250.gif]
You belong with me !
I will love you forever .
Be mine ..
♥
(21-05-2012, Saat: 0:42)Koreli-kız yazdı: Yarın kahvaltıya Nursena ve biricik eşi Kim Jeong Hoon'u çağırdım. Smile
Heechul'ım da geldi zaten. Biggrin Ohh beraber güzel güzel kahvaltı yapacağız. Atkilic

Kahvaltı çok güzeldi balım,ellerine sağlık.
Kim Jeong Hoon da omleti çok beğenmiş. ^^
Eve gidene kadar tutturdu aynısından yap sen de diye.
Ben kıvamı tutturamıyorum. Sad

Biggrin

(21-05-2012, Saat: 22:14)TıLsımLı~ߣߣk yazdı: Kahvaltı çok güzeldi balım,ellerine sağlık.
Kim Jeong Hoon da omleti çok beğenmiş. ^^
Eve gidene kadar tutturdu aynısından yap sen de diye.
Ben kıvamı tutturamıyorum. Sad

Biggrin

Ne demek balım. Blush
Heechul'ın bi dahaki gelişinde yine çağıracağım inşallah.
İştee eniştem benim ya! Ağzının tadını biliyor valla. Super
Pislik Heechul beğenmedi o kadar omletimi! bee ( Biggrin )
Yaparsın meleğim sende! Bugüne kadar neyi yapamadın ki onu yapamayacaksın. Opucuk

Kralgul
Sung Hanbin
forever pinkblood.
G-dragon ile mısır patlatıyoruz BiggrinAngelAngel
omo ! polis aradı beni neymiş efendim Baby Jun kendisini affetmezsem köprüden atlayacakmış hemen gitmem gerekiyormuş tabi ben de apar topar gittim affedermiyim? Yok şartımı koydum ortaya o dizide oynamayı bırakacaksın dedim .Demezmi ben senin için herşeyi bırakırım diye böle deyince yumuşadım tabi affettim bir sarıldık bir alkış bir alkış Smile
>>SS501<<

[Resim: imzaqa.jpg]

Hyung Jun! Now Listen...
I really hate you but I love you
So what can I do?
2NE1 kızları bizdeler.Çekirdek çıtlatıyoruz BiggrinD
Bekliyorum Öyle Bir Hava Da Gel Ki Bırakmak Mümkün Olmasın..!
Lee Min Ho SS501 CN BLUE 2NE1 IU
rumeysaMinoz
Kyu Jong ile Jung Min'in havuçlarını çaldık.Daha sonra Hyun Joong'un evine saklandık. Saklan Joon ve Young Saeng'in de bize yardım ettiğini bir bilse neler olur siz düşünün artık.Pişmanız Jung Min affet bizi. Pisman
Barışma hediyesi olarak at alsak mı diye düşünüyoruz. hysterical
BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi