yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abartıyoruz / Exaggerating
yoo seung ho su anda elimi tutuyor
유명월
yumyeong-wol
YSH
(10-04-2012, Saat: 19:21)HerzLos yazdı:
(10-04-2012, Saat: 17:24)kuze yazdı: Evet açikliyorum aslinda se7en le ben evliyiz Smile

Ney se7en ile evlimisin ?
Daha dün cikmaya basladikda se7en ile Tongue.
Sizi kirmamak için Se7en'im bir sey söyleyemiyor. Angel
Bugün beni aradi bu yazdiklarinizin hepsini bana açikladi.Sizi de arkadasça sevdigini söyledi.
Ama bana asikmis ve bensiz yapamiyormus Kalp .Ne olur yanina geleyim seni çok özledim dedi.Ve o sirada kontörü bitti tatli oppamin hysterical .Kim bilir daha neler söyleyecekti bana askindan.
Telefon kapanir kapanmaz zil çaldi.Bir baktim Se7en evin önünde.Bana sürpriz yapmis en tatli oppam Opucuk .
BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
Bugun Eli eve elinde bir hediye paketi ile geldi...kizimiza forma almisBiggrin neymis efendim kizimiz Lale Min Sun (aslinda soyadimiz Kim)
Seoul spor(kkBiggrin) lu olacakmis olmaz kizim annesi gibi koyu bir taraftar KANARYA olacak dedim..sen nasil istersen sevgilim annesini ben oyle sevdim kizimiz da oyle olsun ,dedi.
Cok romantik bir kocam varOpucuk

KIM AILESIKalp
EliKalpRukiyeKalpLale Sun
U-KISS / ELI
[Resim: 2napwcp.jpg]
(11-04-2012, Saat: 15:59)*SJ-SuJu* yazdı: Yolda KHJ'yi Gördüm benden borç para istedi Biggrin
SüpersinBiggrin hysterical
[Resim: tumblr_m5ans809K41rqituyo1_250.gif]
G-dragon ile Bi Rain kavga ettiler GD hastanede dayanamdi askim Rain'in güclü kaslarina Biggrin.
(Ne kadar büyük hayal dünyam var durmadan oppalari dövüstürüyorumSmile ).
I love BIGBANG.
Hyun Bin askerden döndügü gibi babamdan isteyecekmis beni. Mektubunda öyle yaziyor, oppamin yalancisiyim Biggrin

| + O + ∆

[Resim: 4b8AMQ.gif]

Hyun Joong oppa 2 senedir pesimde de ben yüz vermiyorum . Tutturdu bir '' benimle evlenir misin ? '' e . Abaza

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

Heo Young Saeng oppamin suan yanaklarini sikiyorum Abaza
[Resim: i8Nsz.gif]

Kyuhyun deli divane beni ariyor. Çünkü üsünmedim, giitim tüm bilgisayarlarina format attirdim gicikligina Biggrin Bir bilse ki Donghae'nin yaninda yorganin içine kivrilmis saklaniyorum... BiggrinCool
[Resim: rftpp.gif]
Taeyang Taeyang Taeyang ... Hic akillanmayacak mi bu cocuk ? En yakin arkadasi G-dragon ile birlikteyim tutturdu kaciricam seni evlenecem.AbazaCool
I love BIGBANG.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi