yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abartıyoruz / Exaggerating
GDragon, Lee Joon, AJ, JinYoung, Chun Ji hepsiyle ayni anda çikiyorum yedi kocali Hürmüz'e döndüm ya hysterical Seytanigulme
(22-01-2012, Saat: 0:00)sagopa yazdı: Kore aslinda bizim hanedana bagli. Yani oppalar falan hepsi bizim. Smile
hystericalhysterical bunu sevdim Smile
bu gün bütün gün BigBang ile idim gezdik dolastik o magaza senin o magaza benim girmedik yer birakmadik, sonra bowling oynadik ben ve GD, Daesun-Sungri, T.O.P. ve Taeyang es oldukSmile ben ve GD kazandik, kaybedenler kazanana yemek yedirecekti, bizimkiler memnuniyetlik içinde ( bana yemek yedirecekler daha ne olsun) hemen kabul ettiler.
yemege oturduk bir restaurantta O diyor benim yanima otur O diyor yok benim yanima otur, oradanda SUJu'lar gelmesin miBiggrin Arzu gel bizimle ye diyor valla bir arada derede kaldim, baktim kavga edecekler, ohho dedim agiz tadiyla bir yemek yemege geldik çocuklar yapmayin böyle, baktim bizimkiler süt dökmüs kedi gibi oldular, sonra masalari birlestirdik yemegimizi yemege basladik tabi ben en basa oturdum hepside bana bir seyler yedirmeye çalisiyor, bir hizmet bir ikram sormayin gitsin, kilo almazsam iyiBiggrin
ahhahahaaaaaa hysterical böyle abartiya can kurban hysterical

[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

Olamaz Taeyang benim onu G-dragon ile aldattigimi ögrendi ama daha T.O.P, SeungRi ve Daesung'u bilmiyor Biggrin.
I love BIGBANG.
(08-04-2012, Saat: 21:02)HerzLos yazdı: Olamaz Taeyang benim onu G-dragon ile aldattigimi ögrendi ama daha T.O.P, SeungRi ve Daesung'u bilmiyor Biggrin.
BiggrinBiggrin Öldüm gülmekten hysterical
Evet açikliyorum aslinda se7en le ben evliyiz Smile
Aşk asla özür dilememektir...
(10-04-2012, Saat: 17:24)kuze yazdı: Evet açikliyorum aslinda se7en le ben evliyiz Smile

Ney se7en ile evlimisin ?
Daha dün cikmaya basladikda se7en ile Tongue.
I love BIGBANG.
Kore Cumhur Baskani benden hoslaniyor Biggrin
Biricik Askerim Hemen Dön! :'(
♥ SE7EN ♥
I'm A Lucky 7
Yolda KHJ'yi Gördüm benden borç para istedi Biggrin
Biricik Askerim Hemen Dön! :'(
♥ SE7EN ♥
I'm A Lucky 7
G-Dragon bana evlenme teklifi etti. Biggrin
BIGBANG Fan Club V.I.P

[Resim: uuuuy.png]