yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abartıyoruz / Exaggerating
Bugün Heechul'un hesabini ben hackledim. Aslinda kendi resmimi koyacaktim ama abartmayim dedim..>_<
SUPER JUNİOR

[Resim: tumblr_mfaben8RfV1qhcznwo4_250.gif]

ELF
Dün G-dragonla neler yasadigimizi sizlere asla söylemeyecegim.AbazaAbazaAbaza
I love BIGBANG.
Jo young min'le su anda evleniyoruz. Nikah saidimiz kim hyung joon Biggrin
♥♥♥♥Night06 çok teşekkür ederim. ♥♥♥♥
bu gece jang geun suk oppamla Paris'e uçuyoruz.. önce aksam yemegi yicez sonrada eyfelde takilicaz.. ayrinitlarida gelince anlatirim Biggrin Biggrin
Taeyang yanimda aksam birlikte restaurant'a gidecegiz.Biggrin
I love BIGBANG.
GD ile taekwonda yapiyorduk, ara verdik birazdan tekrar baslayacagiz
canim kiyamiyor banaOpucuk
antrenmandan sonra yemege gidecekmisiz birakmiyor tutturdu ille de beraber yiyelimBiggrin
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

Ay su G-dragon yok mu bi rahat birakmiyor pesimi neymis beni seviyormusda ben evlenmessen kaciracak misda kac kere söyledim ben T.O.P ile birlikteyim anlamiyorki iste BiggrinBiggrinBiggrin.
I love BIGBANG.
Suan konserdeyim.Ama izleyici yerinde degil sahnede..SmileHyorin'le birlikte sarki söylüyoruz.Sesi kullanmak konusunda ondan ögrenecegim çok sey var.Smile
Bugün Jung Min in dogum gününü kutlamak için JeJu da nisanlim Young Saeng le sürpriz parti düzenledik. Jung Min resmen sok geçirdi düsünsenize bütün SS501 ve biricik yengesi ben sürpriz yapmisiz. iste mutluluk gözyaslari, pasta (tabii ki kimchi aromali) falan derken birden bir gürültü koptu birde baktik ki Rain ve Hyun Bin askerden kaçmis sirf bizim partiyi basmak için. Young Saeng acayip sinirlendi ee malum Hyun Bin benim eski sevgilim. Birden kavgaya tutustular.

Devami baska zamana bugünlük bu kadar senaryo yeter. Biggrin

sakaaa hiç burada birakir miyim.
Iste Rain ve bütün SS501 zor ayirdik ikisini Allah tan ciddi bir yaralanma olmamisti. Polisler falan geldi. Rain ile Hyun Bin in ifadesini aldiktan sonra askerlik subesine geri biraktilar. ceza almadilar çünkü ben polislere baya dil döktüm. bana da kiyamayip ceza vermediler.
Young Saeng hala sinirli bende sakinlessin diye Istanbula getirdim. bas basa tatile çiktik.
jung mine de en kisa zamanda telafi parti düzenleyecegiz bu sefer sizde davetlisiniz Biggrin

Bize uzak oldukları için rüya sandığımız şeyler vardır.
Yıldızlar böyledir; çok güzel insanlar gibi onlar da hemen kaybolurlar...

Ama hep yanan ve sonsuza dek yanacak olan yıldızlarda vardır:
SS501...

BİZ SS501'A İNANIYORUZ
Suan Taeyang'la ''I Need A Girl'' sarkinin dansini ediyoruz. Biggrin
Çok romantik... Heart
[Resim: vqan.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi