yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abartıyoruz / Exaggerating
itiraf ediyorum!! ben Lee Hong Ki'yle evliyim + 3 çocugumuz var! Biggrin Biggrin
SoJiSub Türk vatandasi olmaya karar vermis. Hülya Avsar'la evleneceklermis.Haberi duyan yaklasik 10 bin kisi sok nedeniyle hastaneye kaldirilmis. ( Bu kadar igrenç abartilmaz ya neyse. :/ )
Konfüçyüs derki kırklı yaşlara geldiğinizde dünyanın neresinde olursanız olun dünyevi arzulardan etkilenmezsiniz.

Konfüçyüs hatalıydı. Biggrin

tamam kabul ediyorum kore de ki evimin kapi komsusu kim nam gil. ve bunu da içimde daha fazla tutamayacagim dün bana evlenme teklifi etti BiggrinBiggrinBiggrin...
Gerçek bir marangoz kalbinde bir saray yapabilendir
Bende itiraf ediyorum kimsenin haberi yok ama ben jo young min'le nisanlanali 9 ay oldu yakinda dügün var herkez davetli.hysterical
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
Eveeet artik açiklamanin vaktinin geldigine karar verdik.
Burdan tüm Korea-Fans aileme sesleniyorum.
10 Haziran 2013 günü Rain ile dügünümüze herkes davetliiiii Heart
-Düsününce bile heyecanlaniyorum, nasil bir seyse Biggrin -
Arkadaslar ben uzun süredir SuJu ile yasiyorum.
*Onlara olayi anlattim 'sünnet'olacaklar
20/04/2012 tarihinde sünnet törenine hepiniz davetlisiniz
-Bedava PILAv'da varBiggrin
Hayde kosun sünnet varBiggrin
Bir bilseniz ne zor ikna ettim ama:F
[Resim: tumblr_m5ans809K41rqituyo1_250.gif]
Ben her sabah üsüdar(ISTANBUL) meydanindan geçiyordum tabi o zamanlar çok gençtik... simdiki kocam sevgili kocam kim hyun joong ise her sabah beni görürmüs zamanla her sabah benim oradan geçisimi beklemeye baslamis, ee haliyle oda o zamanlar gençti simdiki gibi degildik ihtiyarladik artik neyse lafi dolandrmayalim zamanla içinde ki görme merakinin aslinda bir ask oldugunu farketmis dedim yaa o zamanlar gençtik onda da çekingenlik vardi neyse zaman geldi geçti bir gün bu deli oglan bana açildi tabi bende öyle hemen evet dermiyim canim süründürdüm biraz derken en sonunda gel iste beni annemden dedim... Elinde bir çiçek bir çikolata geldi bu bize annemde dünden razi vermeye, Aslinda dünden razi degil ama buldu böyle kapi gibi damadi kaçirirmi hiç... Sonra aradan uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun ama upuzuuuuuuuuuuuuuuuuun yillar geçti simdi 3 kiz 3 oglan toplam 6 evladimiz var. 1NO:Büyük oglan evleneli bayagi oldu simdi bizim 3.torunu getiriyor bize. 2NO:hafizligi bitirdi. 3NO: oda bir kiz bulmus illede bu aksam istemeye gidelim diye tutturdu 4NO: SIMDI üniversite 2de fizik mühendisligi okuyor 5NO:evde koca bekliyor 6NO DA: ILK OKUL 4.sinifa gidiyor derken... lafi çok da uzatmak istemiyorum hayat da bölle gelip geçiyor iste...
[Resim: tumblr_lwyyjhl2KS1qbxvuso6_250.gif]
TRİBLESS501
(19-03-2012, Saat: 23:53)canbay yazdı:
Ya birde renkli yazmissin oku oku kendimden geçtim annem bulmus tabi kapi gibi damadi filan bir de süründürdüm ayy çok sekerBiggrin

[Resim: tumblr_m5ans809K41rqituyo1_250.gif]
(18-03-2012, Saat: 1:13)iremhongki yazdı: itiraf ediyorum!! ben Lee Hong Ki'yle evliyim + 3 çocugumuz var! Biggrin Biggrin

Yazilari okurken gülmekten alamadim kendimi süpersiniz Smile

Bizde birkaç kelam edelim.

Efendim bu Jang Geun Suk yaramazi hakikaten yaramaz.Ünni deyip duruyor kizsam da ne fayda,çaresi yok.Neyse bu çocuk haftada birkaç kez arayip hal hatir demeden yaptiklarinin dökümünü veriyor bana neymis efendim onu dinleyen yokmus,çok yogunmus.Ünlülerin dünyasinda kimse birbirini dinlemezmis.Neyse bu vesileyle özel hayatini ona hiç sormadan ögrenmis oluyorum Biggrin Ah ah neler anlatiyor bil bilseniz.Ama kapiyi hiç zorlamayin,söylemem ;) Smile

İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(19-03-2012, Saat: 23:19)shinee_sj yazdı: Arkadaslar ben uzun süredir SuJu ile yasiyorum.
*Onlara olayi anlattim 'sünnet'olacaklar
20/04/2012 tarihinde sünnet törenine hepiniz davetlisiniz
-Bedava PILAv'da varBiggrin
Hayde kosun sünnet varBiggrin
Bir bilseniz ne zor ikna ettim ama:F

ayyyy Biggrin buna çok güldüm yaaa hysterical 13 kiside baya var yani Biggrin toplu tören gibi Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi