yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abartıyoruz / Exaggerating
Geçen hafta, dogum gününden iki gün önce, Taeyeon'umuzu Esenboga'dan almaya,
-her zaman siyah camli Transporter van ile gidiyorum-bu sefer biraz farklilik olsun diye-
motosikletimle gittim...

Geri, sehre gelirken, yolda 70 yazan kameralari gördügünde biraz hizimi azalttim.. Taeyeon da hemen "çil-sib kil-lo-mi-to, mu-o-sim-ni-kka oppa?" diye sordu tabi.. Ah Taeyeon'umuz, bizim buralarda trafik hiç normal islemiyor ki, bunu nasil anlatabilirim sana!? Kamerayi görünce yavaslariz, sonra vinnn.. Biggrin

[Resim: instagram.png]
Geçenlerde Leeteuk aradi. Bi üzgün bi üzgün anlatamam yani. Istanbul'a gelmek istediklerini ama Le Soo Man'in onlari getirmedigini eger oluru varsa benim gelip onlari kaçirmami söyledi. Biggrin Biggrin (Çok abarttim sanirsam. :Hysterical: )
Su an Joon'umun yanindayim.. Biggrin
٩(-̮̮̃-̃)۶
dün aksam telefonum çaldi arayan yine Sukkie idiKalpçok dertliydi Love Rain dizisinde onunla basrolü oynamami çok istiyordu, sen burada olsan daha iyi yapardim askim dedi. bensiz setin tadi yokmus, bende çok istedim ama basrolü kapan kiz yapimcinin yigeniymis ne yapalim, bende baska bir dizide birlikte oynariz dedim hadi çok üzülme oppaOpucuk, diziye odaklan dedim. beni çok özledigini yanina aldiracagini söyledi, artik bensiz bir an bile olamiyormus, bende biraz duygu sömürüsü yaptim aksam özel jetiyle uçtu yanima geldiAbaza ( hysterical )
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

nisanlim Heo young saeng, geçen gün eski sevgilim olan Hyun Bin ile ayni alisveris merkezine gittigimi duymus. o yüzden bana küstü. of askim ya çok kiskançsin, koskoca alisveris merkezi olur böyle raslantilar dedim ama dinlemedi. neyse sonradan özür diledi de baristik. barismamizin serefine benim için yeni sarki besteliyor Biggrin (kendime suan yuh diyorum)

Bize uzak oldukları için rüya sandığımız şeyler vardır.
Yıldızlar böyledir; çok güzel insanlar gibi onlar da hemen kaybolurlar...

Ama hep yanan ve sonsuza dek yanacak olan yıldızlarda vardır:
SS501...

BİZ SS501'A İNANIYORUZ
(17-03-2012, Saat: 10:37)GreenPeas. yazdı: Su an Joon'umun yanindayim.. Biggrin

Karsisinda Thunder'le oturuyoruz. Abaza
[+]

I’ve set myself to become the King of the Pirates…
and if I die trying…
then at least I tried!

ㅡ Monkey D. Luffy
Ben gece Eun'la uyudum simdi film izliyoruz.
bakalim simdi neler olacak Abaza
[Resim: tumblr_m5ans809K41rqituyo1_250.gif]
B2ST,bana dedi ki''Yasemin'i al ve Kore'ye gel.Biletleri biz ayarladik. Biggrin
NOT:Yasemin dedigim ßlaCk aNqeL'dir. Biggrin
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Dream High Go Hye Mi rolü için bana teklif gelmisti ama ben kabul etmedim.

Say A Olmak Ayrıcalıktır...
Park Jung Minle suan karsilikli havuç yiyoruz Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi