yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abartıyoruz / Exaggerating
Kim hyun joong'mla ele ele tutusup papatya dolu bir bahçe de geziyoruzAngel

karsidan lee min ho oppam da bize dogru geliyor..Biggrin

insan yaşadıkça anlıyor ki, kendi kayığını kendin çekmezsen bir yerlere gidemiyorsun...
Ben de geçenlerde Young min'le konustum beni çok özlemis yanima ugrayacakmis.Biggrin
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
Shin Min Ah unnim ile birlikte alisveristeyiz su anda. Aksam Kim Bum oppam ile randevum için kiyafet arastiriyoruz unnim ile Smile
Onew oppa önümüzdeki Ramazan ayini geçirmek için bize gelecekmis. Biggrin
Demek 1 haftadir sana bir süprizim var dedigi buydu. hysterical

^^
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Rain söyledi askerden gelince Türkiye'ye annemlerle tanismaya gelicekmis. Biggrin
Jang Geun Suk'la telefonda sik sik görüsürüz.Kizdirmak için 'unni' der bana neyse beni dizi çekimlerine davet etti,dedim gelemem hem çok para tutar falan.Parayi dert etmemeliymisim (o ödeyecek herhalde Biggrin) o gelemezmis ama ben gelebilirmisim.Dedim "sadece sen mi mesgulsun,bizimde mesgalelerimiz var kendi çapimizda Smile"

Basliga katkim olsun dedim.Seviyorum bu basligi Smile
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

dün lmh'm ile sinemadaydik bi adam bana asildi o zaman onu görecektiniz city hunterdaki taktiklerin kullanim yeri diye bir bagirdi sonrasini hatirlamiyorum adamin 2 çikigi kalça kirigi ve göz seyirmesi olusmis dedim allah avcini verdi Biggrin

aslinda kim jae joong ankaraya geldi ya beni görmeye gelmisti bide hayranlarimi göreyim demis ne kadar tatli demi ablasi.. Biggrin Biggrin Biggrin
Taecyeon benimle düet yapmayi teklif etti. Ama daha çok vokal mi söylesem yoksa rap e mi agirlik versem emin olamadim ?? Arkadaslar düsünceniz ? Taecyeon acele etmemi istedi bu düeti çok istiyormus. BiggrinBiggrin

[Resim: tarx.jpg]

♥ T-ARA ♥ Sexy Love ♥

Neden herkes benim sadece T-ara aşkımı biliyor ? Bundan sonra 2PM + Taecyeon aşkımı da bağıra bağıra söyleyeceğim ki birileri Taecyeon oppamı boşta zannetmesin..! Smile
vokal vokal rap söylersen sogur :P

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi