yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abartıyoruz / Exaggerating
HongKi yle geçen oturduk tweetlesiyoz. baktim bu;
"canim ne zaman geliyosun Kore'ye YongHwa'yla dört gözle bekliyoruz "dedi. Sleepy
"yok okulum var çekemem onca yolu cinims 14 subatta Hilal cebeci geliyo Esk.'e gel takilalim beraber panpis panpis takiliriz Hilalle Tongue .. "dedim.
baktim 14 subatta okul çikisi 2 lüks araba giriste bekliyo .O.o baktim FT Island CN Blue .Cool.
Tabi teker teker BOF taki gibi bir isik pariltisi arkadan bi müzik bizimkiler artis artis geliyolar. Tabi sevgililer günü hediyeler falan o biçim ..
"Oglum kaç kere dedim okulda böyle utandirmayin beni gördün mü kizlar gene çarpildi sizin yüzünüzden cikcikcikkk.." dedim.
~ Nese simdi oturduk Hilal cebeciyi tasliyoz .. Selamlari var hepinize gensleerr ..Onay Smile
ComeToMeDance yeah!!
[Resim: tumblr_inline_n9v1fraAuh1rjx1o1.png]

SNSD 10. üyesini ariyor. Yarin yola çikiyorum... hysterical Biggrin xD

Tesekkürler konu için. Ben daha yeni gördüm. Pisman Smile
[Resim: 05EJy1R.jpg]
♥
Hahaha bu ne ki az sonra bir tanem (Kim Bum) ile özel uçakla Güney Kore'ye çok yükseklerden bakacagiz. Tongue
Young Saeng simdi de kapima dayandi oppa anladim asiksin ama o kadar fanin var ölmek için çok gencim Dodgy
٩(-̮̮̃-̃)۶
lee min hoyla aya gittik balik avliyoduk ayagi takildi dünyaya dogru düsüyor gören olursa mesaj atsin Biggrin
[Resim: imagesss.jpg]
Siwon benim enistem onu sevdigim bir ablamla evlendirdik eh Müslüman oldu çocuk tabii Biggrin

(16-02-2012, Saat: 0:19)hilalim yazdı: Siwon benim enistem onu sevdigim bir ablamla evlendirdik eh Müslüman oldu çocuk tabii Biggrin

Siwon'un elinde Kuran hayal ettim bir an için Biggrin

Kyuhyun'u oyunda yendigim için tüm üyeler ve bana yemek ismarliyor su an. Birazdan da dansöz kiyafeti ile çikacak masaya Biggrin
[Resim: rftpp.gif]
Malum Kore'de simdi sabah olunca yatmadan önce bir Donghae'yi arayayim dedim. Biggrin
Jessica ile kahvalti edeceklermis. Biggrin
Bensiz! Kralgul Neyse bu seferlik affettim onlari.
Donghae lafa çok tuttu beni, yatmam lazim artik. Onay

hysterical

[Resim: hq4k99g.gif]
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Lee Young beni aradi; Zehra gel bize bu gün biraz takiliriz.
Ben de olur dedim. Biggrin
Sonra Ji Jin geldi. Kalp
Abi çok yakisiklisin ya dedim. Biggrin
O da bana sende çok tatlisin canim dedi. Biggrin

Fazla mi uçtum ben. Tongue
Taemin benim abim. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi