10-02-2012, Saat: 19:34
Leeteuk benim ex babam. =D
|
Abartıyoruz / Exaggerating
|
|
10-02-2012, Saat: 19:34
Leeteuk benim ex babam. =D
10-02-2012, Saat: 22:32
Geçenlerde disariya çikiyordum kapiyi bir açtim karsimda Lee Min Ho.Sizin bende çok emeginiz var diye el öptürmeye getirmis bize sevdicegini,evlenecekmis. Artik yaza dügün yapariz, kina falan.
Kinayi Getir Aney türküsü esliginde tabii. Gelinimiz sayilir. Davullu zurnali sanli söhretli bir dügün yapmak lazim.
Konfüçyüs derki kırklı yaşlara geldiğinizde dünyanın neresinde olursanız olun dünyevi arzulardan etkilenmezsiniz.
Konfüçyüs hatalıydı. ![]()
10-02-2012, Saat: 22:32
Ben aslinda Sungyeol'un sakladigi esiyim. Ikizimiz var bir de bizim.
Çok mutluyuz ama sakli kalmak zoruma gidiyor yau!
![]() K.A.R.D.
10-02-2012, Saat: 22:44
Lee Dong Wook un bir sonraki projesinde rol arkadasi benim,itiraf ediyorum ..Aslinda bu bir sirdi ammmaa Korea-fans la paylasmamak olur mu hiçç..olmaz
) bu bir sir ok?
11-02-2012, Saat: 21:26
Aigoo. SungJong'la anime izleye izleye bir hal olduk.
Ama beraberiz ya, hiç sikilmiyoruz. ^___^
12-02-2012, Saat: 0:15
Jessica onnime Türkçe ögretmeye baslayali çok olmadi ama çok çabuk ögreniyor masallah.
![]() Bu gidisle akici ingilizcesi gibi Türkçesi de olacak. ![]() ^^ Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
12-02-2012, Saat: 0:52
Sen ögretirsin de ögrenmez i be!!
![]() O bahsettigin gelin ben olmaliyim galiba ![]() Düsündügüm oldu Lee Min Ho'm bana evlenme teklif etti!!Yuppi o kadar mutluyumm ki jeju adasinda ön bslayi yapiyoruz dream high 2'nin çekimlerini erteledim ama olsun ona deger!!
12-02-2012, Saat: 1:01
Degil mi Deniz?
![]() Yoon Eun Hye'm aradi az önce. Ne zaman geleceksin Kore'ye diyor. Çok özelims beni, bende onu özledim. ![]() Biricik onnim benim yaa" ![]() ^^ Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Geçen gün ss501 konseri için yeni bir elbise almak üzere disari çikmistim tam elimi uzattim elbiseye, baktim ki Kim Hyun Joong!
![]() çektim elinden dedim onu ben gördüm onu ben almaliyim bugün için giyecegim! oda bana göz kirpti ve kulagima egildi sabretmelisin dedi mecburen geri verdim aksam kara kara ne giymeliyim diye düsünürken kapi çaldi! açtigimda ss501! Hyun bana "kiyafetini getirdim konsere geç kalmamaliyiz çabuk ol ve bizimle gel" dedi ah ah dünyalar benim olmustu
![]() Lee Min Ho ❤Lee Min Ki ❤Kim Hyun Joong❤
Jang Geun Suk❤Yung Jong Hwa❤Lee Hong Ki WooYoung❤Taecyeon❤Kim Soo Hyun❤
12-02-2012, Saat: 1:17
Yil sonunda ki mezuniyet törenine gitmeyecektim ama Donghae illa: "Gideceksin, kavalyen de ben olacagim." dedi.
Deli bu oglan yaa, çoktan bir elbise hazirlattirmaya baslamis bile. ![]() Hep böyle yapiyor bu çocuk hep!
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|