yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abartıyoruz / Exaggerating
Lee Dong Wook'a küsüm su siralar!
Jessica'mi öpmeden önce düsünecekti. Dodgy
Kralgul
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Su anda dream high 2 'nin çekimlerindeyim çikista LeeMin'im beni almaya gelecek uçakla jeju adasina gidecegiz bana bir sürprizi oldugunu söylemisti montunda yüzük kutusu görmüstüm acaba ne olacak?Smileözürdilerim setten çagiriyorlar suzycim o benim ayakkabim ama!!!Biggrin
abarttim mi tam abarttim galibaBiggrin

Aslinda Lee Hong Ki ile uzun yillardir evliyim Biggrin 3 çocugumuz var.mutlu bir aileyiz Biggrin
Ya geçen face'e girdim,baktim bizim YongHwa mesajlari yagdirmis.Affet ne oluuur benzeri bir ton mesaj.Dedim ki hani bizim mesafeler uzak, bir iliskiyi de uzaktan yürütmek zor biliyorum.Ama ShinHye'im dururken SeoHyun'da kim oluyor ? Git dedim gözüm görmesin seni yani Biggrin
Yong hwa is my life ^^ <3

Park shin hye birtanemdir <3

*-*Rümeysa*-* => Koreli olmaya çalışan bir ispanyol Smile
jaejoong ile birlikte kore usulü çay içiyoruz..
[Resim: tumblr_m5ans809K41rqituyo1_250.gif]
SungJong sürpriz yapip gelmeseydi Fanmeeting'e gelecektim ama geldi iste onu birakamadim. *_*
[+]

I’ve set myself to become the King of the Pirates…
and if I die trying…
then at least I tried!

ㅡ Monkey D. Luffy
Itiraf ediyorum Young Saeng 3 gündür Türkiye'de bizim evde kaliyor hatta Türkçe ögretiyorum ona Biggrin
٩(-̮̮̃-̃)۶
Geçen gün Hyun askim tuttu açtim Playfullkiss izliyorum. Oh hani'yi öpünce sinirlendim, sen benden baskasina nasil bakarsin diye azarladim. Azönceye kadar yalvariyordu, sonra kolumdan tutup dönme dolaba bindirdi. En üstüne gelincede böyle muckk falan oldu. Sonra 'O sadece dizi içindi benim için bir tek sen varsin' dedi. Heart oysss Biggrin
SS501♡ Your choice drop it on me.
[Resim: Ah46b.gif]

Sen ve ben çok iyi anlaşıyoruz; Çünkü ikimizde beni çok seviyoruz. Garfield
[Resim: umFw7.png]

✰
Evet tam su an bir itirafta bulunuyorum!Ben Kore de çogu ünlü gruba beste yapan, asla adi geçmeyen gizli bir kahramanim!BIGBANG'in son çikaracagi albüme sarkilari ben sattim!Ama artik gün isigina çikmak istiyorum!Biliyorum su an deli oldugumu düsünüyorsunuz.Inanmiyorsaniz sorun sevgililerinize, kocalariniza anlatsinlar beni size. BiggrinBiggrinBiggrin

Itiraf ediyorum Kim JaeJoong aslinda Türkiye'ye benim için geldi ve fan bulusmasindaki su yesilli kiz benim! Biggrin
GiYoung hacks into KangMi's PC.
f(∞)rever
SOJISUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi