29-01-2012, Saat: 18:05
(Son Düzenleme: 29-01-2012, Saat: 19:06, Düzenleyen: Yüsra JaeJoong.)
JaeJoong ile sevgiliyiz, yakinda evlenecegiz.
Like rain on a Monday morning, like pain that just keeps on going on...
|
Abartıyoruz / Exaggerating
|
|
29-01-2012, Saat: 18:05
(Son Düzenleme: 29-01-2012, Saat: 19:06, Düzenleyen: Yüsra JaeJoong.)
JaeJoong ile sevgiliyiz, yakinda evlenecegiz.
Like rain on a Monday morning, like pain that just keeps on going on...
29-01-2012, Saat: 23:30
(Son Düzenleme: 29-01-2012, Saat: 23:35, Düzenleyen: Yüsra JaeJoong.)
JaeJoong Türkiye'ye benim için geliyor ama söyleyemiyor.
Utangaç çocuk.
''Eskiden seni öyle düşünürdüm biliyor musun?
Güneş gibi. Kendi şahsi güneşim. Benim için bulutları öyle güzel ayırıyordun ki. Bulutları halledebilirim ama bir tutulmayla savaşamam.''
30-01-2012, Saat: 0:08
Yaa sikildim tatil boyunca.. Sürekli projelerle ugrasiyorum. Speaking çalismalari falan hazirliyodum. Babamin banka da isi varmis. E adam yogun, kendi isleri de var. "Kizim bi gidiver bankaya" dedi. "olur baba" dedim. Asiri süslü olmasam da azicik var. Uzun sürüyo hazirlanmam. Annem bi bagirdi " dügüne mi gidiyon, hadi git artik" diye.. sonra bi kosu çiktim evden. gittim bankaya. hallettim isleri. azicik geziyim dedim. gezdim tozdum. annemin de haberi vardi. geç gelicem demistim. eve geldim. çik merdivenleri bas zile. ahaa ! kapiyi kim açti ??
BIG BANG !!!! bi kendimden geçip hasss demisim. selam kuzum dedi T.o.P. öptü hepsi beni sarildik falan. annem döktürmüs..ne ararsan var odamda. topladim afacanlari çalisma masamin etrafina. tika basa yedik. baya bi dedikodu yaptik. sonra " gitmeyin kalin lagn" dedim. Seung " seni mi kircaz tatlim" dedi. T.o.P " hoppp panda.. Rabia benim unnim " dedi. güldük. kahkaha krizlerine girdik falan. sonra CL'cigim aradi biz muhabbet ederken. " gizz nagber yia.. aramiyon hiç" dedi. bende "kontör yok hayatim yia" dedim. bi sürprizde o patlatti. "bizim oglanlar ordaymis. bizde gelcez yarin müsaitseniz " dedi. " ayipsin kizz " dedim. onlarda geldi hemen yarin. bi koptuk bi koptuk 2 gün boyunca. sonra isleri varmis. gittiler artik. malum GD'ler de albüm falan.. ugrasiyolar. bi kese tarhana koydum. çok begenmislerdi çorbamizi. ( usak'in tarhanasi meshur da ) tarifinide yazdim Seung'a.. yolladim gözyaslari içinde.. çok mutluyduk. bayramda gelcekler tekrar ![]() [ öldüm yazasiyaa yiaa ]
Everything in your life is a reflection of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice.
30-01-2012, Saat: 0:11
(Son Düzenleme: 30-01-2012, Saat: 0:44, Düzenleyen: Yüsra JaeJoong.)
Su anda Park Jung Min ile konser hazirligi yapiyoruz. Yarin konserimiz var. Sizi de bekleriz.
★ ★ Elbette yıldızlar bir gün parlar~! ★ ★
30-01-2012, Saat: 0:49
Su an telefonum çaliyor. Arayan Kim Hyung Jun.
30-01-2012, Saat: 1:14
(Son Düzenleme: 30-01-2012, Saat: 1:17, Düzenleyen: Yüsra JaeJoong.)
Yillar önce Kore savaslarinda dedem G-dragon'un büyük büyük aneannesiyle evlenmis. Bizde uzaktan akrabayiz ama abim gibidir kerata. Sonra bu dediki " Gel kiz seni bizim kliplerde oynatayim." ee bende akrabadir falan diye kabul ettim.
Klip arasinda bu beni sirtina alip Seul'u gezdirirken, elinde sopalarla SS501 üyeleri geldi, "Duyduk ki liderimizin yavuklusuna sarkiyor mussun?" falan dediler, bizde oturduk anlattik olayi falan. Sonra Hyun'u aradik, o da yanimiza geldi falan. Klipte Hyun'un bana evlenme teklifi ettigi yeride koycaklar. Bigbang'in yeni albümünde sizin içinde üyelere "Korea-fans'a selamlar." dedirttim, artik klibi bekleyecegiz.
30-01-2012, Saat: 1:52
My Girl dizisindeki Lee Da Hae'nin (Joo Yoo-rin) rolünü aslinda bana teklif etmislerdi
![]() Ben kabul etmistim ama bir gün Lee Da Hae ile karsilastik, oturduk bir çay içtik, konustuk. Keske ben oynasaydim bu dizide çok isterdim dedi. Ben de acidim kiyamadim hadi sen oyna dedim. Çaylar benden dedim kalktim
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|