yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abartıyoruz / Exaggerating
Bende geldim, yanimda olan bazi grup üyelerini de aldim geliyorum, zafer bizim anacim! Haha. Biggrin
Çaresiz içimdeki Kore sevgisi
Bir fan gibi hep oppa delisi
Benim evim hala Kore'ye uzak
Ve oppasız
İçimde her gün çoğalan Jaejoong sevdası var
Olsun zaten hayranlıklar hep böyle
Jaejoong'uma bir söz yazdım bu gün
Yolladım Kargoyla
İçinde gülücük ifadeleri vardı
Küçücük bir noktayla

Tüm Türkler devlet karariyla Güney Kore'ye geziye gidiyoruz. Bana Jonghyun rehberlik yapacak. Duyduguma göre SuJu ve DBSK de can atiyormus bizim gibi kizlara rehber olmak için. Smile
Madem abartiyoruz, abartmisken güzel olsun... Biggrin

Büyümüştüm.
Ve gelir sandığım baharlarım,
Beni kışa mahkum etmişti .
Geçen gün B2ST'nin fotograf çekimlerini yapiyoruz, bir baktim seti Woo Young basmis Jun'la kavga ediyorlar benim için. Yapmayin böyle seyler hiç yakisiyor mu size? Hem ben Jun'umdan baskasina varmam Woo bosuna ugrasma. hysterical (Çok mu abartmisim ne? hysterical )
<3 BEAST is the BEST <3 I'm the JOKER <3
Kang Dae Sung'un pul koleksiyonu varmis. Aksam yemegi yedikten sonra "Pul koleksiyonu mu görmeye gidelim mi?" dedi. Merakli milletiz hayir diyemedim tabii ki... Yoldayiz simdi eve gidiyoruz. Smile
Yoo Seung Ho ile nikagimiz var su an. Angel Nikah sekerimizi Lee Min Ho seçti, nikah yerimizi Shinee seçti, nikah örtülerimizi Infinite hazirladi, nikah yemeklerini SNSD yapti, davetli listesini Jang Geun Suk yazdi, gelinligimi Kim Tae Hee aldi, damatligi Kim Hyun Joong aldi, isiklandirmayi SS501 ayarladi, dansçilari DBSK seçti. Ve bütün masraflari Super Junior ödedi. hysterical Nikahima bekliyorum sizi Korea-fans üyeleri. Biggrin
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
Esra oraya kadar gelmisken bende Jonghyun ile evleneyim mi? Abaza

Büyümüştüm.
Olur canim, hazir bu kadar ünlü varken seç birini sahit olarak. Biggrin

Yuri nikah sahidim, Minho kapida seker tutar, nikah memuru Donghae olur, Kim Bum ufaktan bir defile yapar, olmadi arar Jonghyun bacanaklarimi gelirler yardima. Biggrin (Bacanak oluyordu degil mi? Saklan )

Büyümüştüm.
Hihi hazir abartiyoruz ya bizim diger üyelerde sevdigi sanatçilari kapar, topluca dünya rekoru kirariz; ayni anda evlenen çiftler olarak. Biggrin

Kim Jeong Hoon, müstakbel kaynanam ve müstakbel kayinpederim beni istemeye geldi. Kiz isteme merasiminde SS501 da vardi. Hatta ilk önce Jung Min abim tebrik etti bizi. Subatta nisan, Agustosta da dügün var. MUTLUYUZ! Kalp

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi