yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A Star's Lover / Star's Lover / 스타의 연인 (2008-2009)
Lee Ki Woo çok sempatik ya ama biraz zayiflamis gibi , bu yakisiklilikla neden bu çocuga basrol oynatmiyorlar ki. Smile
Bende katiliyorum sana adam hem yakisikli hem basrol oynayamiyor hemde ikinci defadir rolu ayni. Yani asiklari ayiriyor. Abaza
(03-12-2008, Saat: 13:02)prencess yazdı: Kiz bale mi yapiyor ?O kitap ask ve gurur diye bir film yapilmisti o degil mi? Ve sen bu resimleri nereden buluyorsun? Dizi daha yayinlanmadi diye hatirliyorum yanlis olabilir tabii. Paylasimlar için tesekkürler. Abaza

Evet, o kitabin filmi ve dizisi (1995) de yapilmisti, bizde de trt2 yayinladi, bir kaç kez. Smile Fotograflari ve bilgileri yabanci forumlardan ve bloglardan topluyorum. Smile Evet kiz bale yapiyor ama filmde STAR rolündeki kadin mi çikaramadim, eger o ise, aktris 34 yasinda bu kadar iyi balerin rolü nasil yapabiliyor, kendisini arastirmak lazim, belki bale geçmisi vardir. Dizi 10'unda yayinlanacak, bunlar muhtemelen fragmanlardan görüntülerdir.

Lee ki Woo seker ötesi, biraz daha yapili olabilir, tabii bunu görme ihtimalimizi biraz arastiracagim, bulunca kendi konusuna ekleme yaparim. Biggrin Dizide Yoo Ji-tae gibi bir aktör olunca, "Lamba diregi" ne de basrol kontenjani kapanmis oluyor. Smile
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

[Resim: starslovermovie02yo2.jpg]

[Resim: starslovermovie01nc0.jpg]

[Resim: starslovermovie03fx1.jpg]
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM
Filmden çok kizin ilkteki giysisini sevdim. Biggrin
Harikasiniz sagolun paylasim için.
[Resim: dizi8.jpg]

[Resim: dizi2.jpg]

[Resim: dizi5.jpg]

[Resim: dizi1.jpg]

[Resim: dizi7.jpg]

[Resim: dizi6.jpg]

[Resim: dizi3.jpg]

[Resim: dizi15.jpg]

[Resim: dizi16.jpg]

[Resim: dizi9.jpg]

[Resim: dizi10.jpg]

[Resim: dizi14.jpg]

[Resim: dizi11a.jpg]

[Resim: dizi12.jpg]

[Resim: dizi13.jpg]

[Resim: dizi19.jpg]

[Resim: dizi20.jpg]

[Resim: dizi18.jpg]

Resimler çok güzel tesekkürler. Bu arada ayakta duran kiz doremifasolasi filminde oynayan kiz degil mi? Ben hala isimlerini aklimda tutamiyorumda.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi