yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A Millionaire's First Love / 백만장자의 첫사랑 (2006)
''Sebebini bilmesemde seni seviyor ve özlüyorum. Yagmur yagiyor. Bu yagmur kalbimin sana duydugu atesi söndüremiyor. Hadi beni rüyalarimda takip etmeyi birak. Seninle birlikte olmak gecelerin gündüze dönmesi gibi. Simdi artik gözlerim kapali da görebilecegime inaniyorum."çook eskiden izlemistim ve simdi hatirladim birden Sad
İmzanız büyük olduğu için silinmiştir.
çok güzel bi filmi
kiza alisacagini daha çok sevecegini bile bile onu birakmadi çocuk
sonu ölüm oldugunu bile bile
*-*
[Resim: firstlove.png]

Not_i 
En sevdigim kore filmi bu Aglama
Çok güzel yaa çok güzelll ama iste çok acikli izleyen bir kilo aglar yani Aglama
Benim için 1. sirada bu film yaa bilmiyorum ama çok fena etkilemisti beni..
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
büyük beklentiler içerisinde izledim, hayal kirikligina ugradim açikçasi
Yeni indirdim bende filmi, Hyun Bin'in filmlerini teker teker izliyorum Smile Aglamaya da hazirlikliyim! Biggrin
Secret Garden da hiç sevmedim bu adami ne karakter olarak ne tip olarak ama bu filmde mükemmeldi yaa gerçekten..izleyeli çok oldu ama unutamayacagim bir film.. efsane filmlerimden
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
Bu filme daha önceden bakmis,ama sonra bir isim çiktigi için yarida birakmistim.Yorumlara bakinca film çok farkli bir yere gittigini görüyorum.Ilk firsatta izleyecegim.

Tesekkürler.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Izledim az önce bitti. Güzeldi. Hele ki en sonunda ki 3 dakikayi çoktan geçti falan dedi ya böyle bos sandalyesine bakti ya uzun bir süre.. Kizin aglayislari da çok içtendi, oyunculuklari da çok güzeldi (Hyun Bin var tabi ki:P). Uzun bir süre dram izlemeyecegim ben Biggrin
Hyon Bin'i ilk bu filmde görmüstüm. Güzel bir filmdi bence, pek hatirlamasam da, uzun zaman oldu izleyeli... Sonra Secret Garden dizisinde tekrar Hyon Bin'i görünce, A Millionaire's First Love filmindeki kisiyle ayni kisi olduguna inanamadim. Çok zayiflamis dedim hemen... Ama bence iki hali de çok yakisikli... Hehehe^^
[Resim: 162d.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi