Yorumları: 13
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
9
''Sebebini bilmesemde seni seviyor ve özlüyorum. Yagmur yagiyor. Bu yagmur kalbimin sana duydugu atesi söndüremiyor. Hadi beni rüyalarimda takip etmeyi birak. Seninle birlikte olmak gecelerin gündüze dönmesi gibi. Simdi artik gözlerim kapali da görebilecegime inaniyorum."çook eskiden izlemistim ve simdi hatirladim birden
İmzanız büyük olduğu için silinmiştir.
Yorumları: 114
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
16
çok güzel bi filmi
kiza alisacagini daha çok sevecegini bile bile onu birakmadi çocuk
sonu ölüm oldugunu bile bile
*-*
Yorumları: 19
Teşekkür Puanı:
3
büyük beklentiler içerisinde izledim, hayal kirikligina ugradim açikçasi
Yorumları: 152
Teşekkür Puanı:
26
Secret Garden da hiç sevmedim bu adami ne karakter olarak ne tip olarak ama bu filmde mükemmeldi yaa gerçekten..izleyeli çok oldu ama unutamayacagim bir film.. efsane filmlerimden
Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
Yorumları: 1,169
Konuları: 5
Teşekkür Puanı:
98
Bu filme daha önceden bakmis,ama sonra bir isim çiktigi için yarida birakmistim.Yorumlara bakinca film çok farkli bir yere gittigini görüyorum.Ilk firsatta izleyecegim.
Tesekkürler.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
Yorumları: 48
Teşekkür Puanı:
15
Hyon Bin'i ilk bu filmde görmüstüm. Güzel bir filmdi bence, pek hatirlamasam da, uzun zaman oldu izleyeli... Sonra Secret Garden dizisinde tekrar Hyon Bin'i görünce, A Millionaire's First Love filmindeki kisiyle ayni kisi olduguna inanamadim. Çok zayiflamis dedim hemen... Ama bence iki hali de çok yakisikli... Hehehe^^