yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A Man Called God / 신이라 불리운 사나이 (2010)
Hareketleri,durusu,konusmasi ne kadar mütevazi öyle.Sanki basrolde deyilde dizinin yan karakteri gibi durmus.Rol arkadaslari bile daha önde çikmislar.Aslinda song un bu mütevazi tavirlari olmasaydi bu kadar çok sevmezdimde herhalde Opucuk

videolar da süper!Alkis çok karizmatik olmus oppamOnayGozlukgulmek
(27-02-2010, Saat: 13:25)mugunhwa yazdı: Hareketleri,durusu,konusmasi ne kadar mütevazi öyle.Sanki basrolde deyilde dizinin yan karakteri gibi durmus.Rol arkadaslari bile daha önde çikmislar.Aslinda song un bu mütevazi tavirlari olmasaydi bu kadar çok sevmezdimde herhalde Opucuk

Evet aynen öyle.Song'un mütevazi ve çok sevecen olusu yüzünden bu kadar çok seveni var.Song'un çok ayri bir fan kitlesi var,ona her zaman sahip çikan fanlar bunlar.Onay yani siz gerçek fanlar.Opucuk
Song II Gook Ve Papatya

(27-02-2010, Saat: 13:50)papatya yazdı:
(27-02-2010, Saat: 13:25)mugunhwa yazdı: Hareketleri,durusu,konusmasi ne kadar mütevazi öyle.Sanki basrolde deyilde dizinin yan karakteri gibi durmus.Rol arkadaslari bile daha önde çikmislar.Aslinda song un bu mütevazi tavirlari olmasaydi bu kadar çok sevmezdimde herhalde Opucuk

Evet aynen öyle.Song'un mütevazi ve çok sevecen olusu yüzünden bu kadar çok seveni var.Song'un çok ayri bir fan kitlesi var,ona her zaman sahip çikan fanlar bunlar.Onay yani siz gerçek fanlar.Opucuk

Ah evet bizlerde çok seviyoruz songu bizlerde faniyiz ama Türkiyede senin gibi bir fani yok bence.sende olmazsan bizler bu kadar yakindan takip edemezdik herhaldeOnay

fotograflar süper yaaAlkisOnay
videolar çok güzel bir de ne dediklerini anlayabilseydim çok daha güzel olurduSmile song herzamanki gibi büyülüyorSmile diziyi gün geçtikçe daha çok merak ediorum..
Hyun Bin ♥ Secret Garden ♥ Aamir Khan ♥ Imran Khan
Lee Min Ho ♥ Song Il Gook ♥ Jumong ♥ Kim Nam Gil ♥
Kim Hyun Joong ♥ Boys Over Flowers ♥ Lee Yo Won ♥ You're Beautiful ♥
City Hunter ♥ Son Ye Jin ♥ Personal Taste ♥ Playfull Kiss ♥
Lee Da Hae ♥ My Girl ♥ Dong Yi

Ay ay neler görüyorum... Süpersin Emine abla ne diyeyim. Kizlar birazcik giyinmeyi unutmuslar gibi Abaza Yoksa Song için mi bu süs falan :img-hysterical:

Videolarda da izledigimiz gibi bütün gözler Song' da. Sunucu nasil elliyor Song' un kaslarini kontrol için Biggrin Ah canim nasil da utaniyor. Ee namuslu adam, kadin ellerken sekilden sekile giriyor:img-hysterical:

Çok seviyorum ben bu adami ya. Allah da seviyordur insallah....
Aman Tanri'm! Gözlerim kamasti bu güzellik karsisinda.Sana sonuna kadar katiliyorum Edacim.Onay Song çekiciligi ve karizmasi ile bütün gözleri üzerine çekmeyi basariyor.Ayni zamanda o kadar mütevazi ve o kadar utangaç ki;duygularini hiç saklayamiyor.Sunucu kiz sanki özellikle Song'un yanina geliyor gibi.Eminim o da biliyordur Song'un ne kadar utangaç ve efendi oldugunu,espiri olsun diye yapmistir.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Ya Song Il Gook acayip zayiflamis farkettiniz mi bilmem
Song tarihi filmlerde çok karizmatik normalde de öyle ama son dizisi için kendini harab etmis.Tekrar eski haline döner umarim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi