yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A Man Called God / 신이라 불리운 사나이 (2010)
Song Il Gook oynuyorsa kesin güzeldir Smile Izlemeye deger
Çok tesekkürler Emine abla. Ama asil o kadinlar Song Il Gook ile birlikte oynayabilme sansina eristikleri için yatip kalkip dua etsinler Dodgy
Vay Emine abla hakikaten pek seksiler ya. Bence Song' un esi göndermesinAbaza Kiskanmiyor mu hiç Biggrin
(02-02-2010, Saat: 1:19)eda-nur yazdı: Vay Emine abla hakikaten pek seksiler ya. Bence Song' un esi göndermesinAbaza Kiskanmiyor mu hiç Biggrin

Eger Song' u dizideki rol arkadaslarindan kiskanmis olsa, evlenmezdi bir aktörle degil mi?Biggrin
Esi ayagini yorganina göre uzatmis, bana kalirsa.Biggrin
Song II Gook Ve Papatya

Dizi basladi mi yayinlanmaya?
Resimler için tesekkürlerOnay
SONG-Il GOOK 송일국 FAN CLUB
_-_DeNiZLeR İmPaRaToRu__EfSaNe PrEnS__HaN HyE JiN_-_
_-ThE KiNgDoM Of ThE WiNdS-_
_-SaRaYDaKi MüCeVHeR-_
_KiM BuM SoO_
BuSaN FC

Dizinin çizgi roman kahramanlari ve gerçek actörve bayan oyunculari.Çok benziyorlar degilmi.

[Resim: 6eb5632d.jpg]
[Resim: 58b2fd7c.jpg]
Song II Gook Ve Papatya

Song19 sitesinde Song'un bayan hayranlari yorum yapmislar..Smile
Song Il Gook'un esinin dizideki güzel bayanlar yüzünden uykusu kaçak demisler.Biggrin
Song II Gook Ve Papatya

(04-02-2010, Saat: 19:00)papatya yazdı: Song19 sitesinde Song'un bayan hayranlari yorum yapmislar..Smile
Song Il Gook'un esinin dizideki güzel bayanlar yüzünden uykusu kaçak demisler.Biggrin

Ben de tam bu konunun üstünde duruyordum :img-hysterical: Bütün kadinlarin düsünce yapisi ayni mi yaBiggrin
Bayan oyuncular yakiyor gerçekten...Biggrin Song çok sansli bütün güzeller onu buluyorOpucuk
SONG-Il GOOK 송일국 FAN CLUB
_-_DeNiZLeR İmPaRaToRu__EfSaNe PrEnS__HaN HyE JiN_-_
_-ThE KiNgDoM Of ThE WiNdS-_
_-SaRaYDaKi MüCeVHeR-_
_KiM BuM SoO_
BuSaN FC

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi