yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A Letter from JaeJoong for TVXQ's Members / Jae Joong'tan DBSK'ya Mektuplar
[Resim: 53113999200908141640131.jpg]
Jae oppa bu mektupları mirotic yapım aşamasında iken DBSK grubundaki herkese yazmış (çok ama çok güzel ve anlamlı sözler Smile özellikle yunhoya yazdığı çok anlamlı Smile)

♥YooChun'a♥:

Yoochun, sen fazla şey söylemesende sana bu şekilde böyle sözler söylemek beni biraz utandırıyor. Son zamanlarda çok yorulduğunu biliyorum, endişeli ve yüzüne zorunlu bir gülümseme takınmak zorunda olmandan dolayı çok üzgünüm. Biz her zaman birlikte olsakta diğer üyelerin(bizim) senin üzüntünü gidermek için elimizden bir şey gelmiyor ancak bunları söylemek zorundayız. Eğer yorulduysan, söyle bana, sana yardım edeceğim. Ayrıca senin her sorununu dinleyip her zaman yanında olacağım. Bana her şeyi söyleyebilirsin - hayatımın ruhu. Yoochun, seni seviyorum.

♥Junsu'ya♥:

Benim tatlı Junsu'm. Senin sayende biz DBSK'yız; Junsu, DBSK'nın sesi. Kim Junsu, abin (ben) senin gerçekten çok önemli olduğunu düşünüyor, biliyor musun? Seni hiçbir zaman bir şey yapman için zorlamadım ama sen her zaman benimle ilgilendin. Üzgünüm, ama seni seviyorum benim küçük kardeşim. Junsu, teşekkürler, ve özür dilerim, birçok şeyle karşılaştırıldığında, abin(ben) gerçekten senin geçmişini anlayabiliyorum ve sana yardım etmek istiyorum ve bu yüzden lütfen sıkı çalışmaya devam et! Seni seviyorum, Junsu.

♥Changmin'e♥:

Bizim küçük ve tatlı kedimiz, sana son günlerde yemek yapamadık, özür dileriz. Senin sayende birbirimize daha da yakınlaştık. Ayrıca sürekli bize takılıp bizimle dalga geçmenden dolayı enerjini kaybedip yorgun düştüğünü biliyoruz. Her zaman iyi kalbin ve masumiyetinle...neredeyse bizi delirtiyorsun...haha~~
Changmin, ileride de sıkı çalışmak zorundasın. Biz her zaman seni koruyacağız, eğer yorulursan, bunu bize söylemelisin ki bizde sana yardım edelim. En gencimiz(Changmin), seni seviyorum.

♥Yunho'ya♥:

[Resim: zzvert.jpg]
Jung Yunho, Yunho, Yunho, liderimiz, Yunho. Son zamanlarda yoruldun mu? Benim Yun, Ho'm, tüm zorluklara dayandığı için lider oldu. Ne zaman senin bitkin bedenini görsem, böyle düşünüyorum. Bazı yükleri omuzlarından almak istiyorum ama gücüm yetmiyor~ Biliyorum, ne zaman biz ödül alsak diğer üyeler(sen hariç biz) ağlıyoruz, ancak sen kendini tutup eve gittiğimizde bile sadece tuvalette ağlıyorsun. Mektubun içinde teşekkürler ama içinde yazanlar neydi öyle? " Erkenden uyu, eğer uyumazsan seni öldüreceğim.." Yunho, eğer senin için olmasaydı bunu yapmazdım. Benim diğer yarım, Yunho, seni seviyorum.

çeviriyi yapan ZEYNEP(zynqp) arkadaşımıza sonsuz teşekkürler^_^
Kiz birazdan aglayacagim valla. Aglaelsalla Leyla canim kardesim, paylasimin için tesekürler. Opucuk
Hero´muz iste böyle iyi kalplidir, ne kadar güzel yazmis, bu grup nasil dagiliabilirki, önlerinde kimse duramazken, bütün sorunlara birlikte cözüm bulup hep birbirlerine destek oluyorlar, bizde onlara destek olmaya calisiyoruz elimizden gelidigince... Iyiki varlar ve umarim hep böyle kalirlar, bizimle paylasitigin icin tesekkürler Leylam ... Opucuk DBSK Forever ;)
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
Oo Hero döktürmüs. Onay Özellikle Yunho' ya yazdigi... Ben bir Yunho hayrani olaraktan duygulandim. Yunho' nun gizli agladigini bilmiyordum canim benim ya! :img-cray:
Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış,
Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım..Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş

Aglama Çok güzel yazmis okuyunca aglayasim geldi gerçekten süper ya ne diyecegimi sasirdim. Smile
Gerçekten iste Hero bu ya. Kalp Opucuk
Tesekküler Leyla ve Zeynep. Opucuk Aglama
SM ne kadar da ugrassada bu 5' liyi ayirmak çok zor. Onay Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
:img-cray: :img-cray: :img-cray: Hero büyüksün ya. Smile Ne kadar güzel seyler söylemis. Özellikle Yunho için söyledigi seyler beni çok etkiledi. Bogazima bir yumruk oturdu okurken. Iste DBSK' yi büyük yapan da bu kardesliktir.

Ayirmaya çalistiklari seyin gruptan öte birbirine yürekten bagli 5 kardesten olustugunu anlayamayacak kadar körler mi ya!...
Iste bu,onlari DBSK yapan....
Paylasim için tesekkürler Leyla' m... Opucuk
Kesinlikle birbirlerine olan sevgileri ve baglari onlari bizim sevdigimiz DBSK yapan sey. Smile
Bu arada arkadaslar Leyla'cigim ile bu sözleri bir video yapip arka fona da güzel bir DBSK müzigi ekliyelim gibi bir düsüncemiz var. Ne dersiniz, ister misiniz? Smile
Çok hosuma gitti mektuplar. Duygulanmamak elde degil. Gerçekten samimi cümleler kurmus. Hero' ya da bu yakisir. Paylasim için sagol Leyla.
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

:img-cray: :img-cray: Hero' m ne güzel seyler yazmissin öyle harikasin birtanem. Kalp
Iste ^^DBSK^^ :muzikgurubu: Gerçekten birbirine bagli bu 5' li nasil ayrilir, nasil ayirabilirler ki... Kan bagi olmasa bile bu sekilde birbirlerine baglilar iste. Aglaelsalla
Onlari SM degil kimse ayiramaz! Ban
Çeviri ve paylasim için tesekküler Leyla'cigim ve Zeynep'cigim... Ellerinize saglik. Opucuk

(14-08-2009, Saat: 22:26)zynqp yazdı: Kesinlikle birbirlerine olan sevgileri ve baglari onlari bizim sevdigimiz DBSK yapan sey. ^^
Bu arada arkadaslar Leyla'cigim ile bu sözleri bir video yapip arka fona da güzel bir DBSK müzigi ekliyelim gibi bir düsüncemiz var. Ne dersiniz, ister misiniz? Smile

Bence bu harika bir fikir. Onay Özellikle sarki 'Proud of Love' olursa süper olur... Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi