yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9 End 2 Outs / 9회말 2아웃 (2007)
Arkadaslar lütfen diger sitelerin reklamlarini vermeyelim yardim edeceksek bu önde ö.m yolu ile yapalim.

Dizinin ilk 6 bölümünü izlemek isteyenler linklere tiklayarak izleyebilirler.Iyi seyirler...

1.Bölüm

Part-1

Part-2

Part-3

Part-4

2.Bölüm

Part-1

Part-2

Part-3

Part-4

3.Bölüm

Part-1

Part-2

Part-3

Part-4

4.Bölüm

Part-1

Part-2

Part-3

Part-4

5.Bölüm

Part-1

Part-2

Part-3

Part-4

6.Bölüm

Part-1

Part-2

Part-3

Part-4

Arkadaslar bunlari bir örnek olarak koydum eger devamini da izlemek isteyen olursa bana ö.m atmasi yeterli.

Ben bu diziye bayiliyorum. Smile Tesekkürler zeynozehra sagol. Smile Ama eger Türkçe altyazi olarak izlemek isteyen varsa ona ezgi diziyi önerebilirim çünkü emek verilerek yapiliyor orada burda da, tekrar tekrar emegi geçenlere çok tesekkürler. Smile

Senin ne olduğun hiç önemli değil.
Benim gözlerimin sana baktığı kadarsın.
Ve ben;
O gözleri senden çektiğim an "hoş bir anı" olarak kalırsın.
Ben 5 bölümünü online izledim çok güzel bir dizi.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
1.bölümü izledim, hosuma gitti. Onay Devamini izlemeyi düsünüyorum... Smile

Harika bir dizi ya, izlerken gülme krizleri geçiriyorum.Biggrin Umarim yeni bölümler en kisa zamanda eklenir.Biggrin Bu arada müzikleri de süpermis. Tesekkürler, fly again favorim...Onay
İmzanızın boyutu bir sayfa kadar olmasın!
Gerçek konumuz burada anlatilandan daha farkli normalde de bakmama ragmen hiç bir yerde gerçek konuyu göremedigim için yazmaya karar verdim.
Konumuz esas kizimiz ve esas yakisikli oglanimiz 30 yasinda iki en iyi arkadastir. Bazi nedenlerden dolayi beraber yasamaya baslarlar ama arkadas olarak. Esas kizimizin tüm arkadaslari evlenmis kizimiz ise hala aski aramaktadir .Esas kiziminizin kendinden 8 yas küçük bir sevgilisi vardir.Esas kizimizin ve esas oglanimizin birbirlerine olan hisler zaman için de degismeye baslar.Bu arada esas kizimiz ve oglumuz lise çaglarinda birbirlerine asik olup dostluklari bitmesin diye açilmamislar ...=)=)Devamini izleyerek görün =)=)
Bende izlemeye basladim 6. bölümdeyim o kadar güzel ki çok komikler ya hele de esas oglanimiz esas kizimizi ben artik seni kadin olarak görmeye basliyorum falan deyisleri çok güzel ama esas kizimizin sevgilisi de çok tatli ya. Bayildim ona hele de ayrildiktan sonra kizimizin evine gelip (esas oglanla kaldiklari eve) orda kizin ayaklarina kapanip seni seviyorum demesi bir de öyle bi agliyordu ki bende dayanamayip aglamistim. Canim yaa o çocuga da yazik ama öle bir asik olmus ki kiza kendisinden tam 8 yas büyük birine. Aglaelsalla
Personal Preference Fan Clup
You Are Beautiful Fan Clup
Evet, Nan Hee'ye baglanmis o çocuk fakat o hayran kizla yanlis birseyler yapmaz umarim... 8.bölümü henüz çevrilmemis, çevrilse artik...

Tanri askina 10.bölüm yok mu kafayi siyiracagim. Sad
[Resim: leedongwook.jpg]
(10-07-2009, Saat: 12:04)nancy_19 yazdı: Tanri askina 10.bölüm yok mu kafayi siyiracagim. Sad

9.bölüm gelmis. Smile Sayende farkettim. Smile 10.bölümüde bir süre daha bekleyecegiz bence... Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi