yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
≈♥≈Kim Jeong Hoon Fan Club / Kim Jeong Hoon Sevenler Kulübü≈♥≈ 237 Üye
oo yoklugumda bayagi artmisiz site içinde daha fazla üye bulmaliyiz.. Sohbet panellerine sürekli fan club'imizin linklerini yollamaliyiz ki tüm yul'cular bu fan club'tan haberdar olmalilar.. ve aramiza katilan herkese merhabalar Smile
Seçil Karatoprak
Hiç kimse alinmasin gücenmesin ama bu konuda yanlis bir düsünceyi savunuyorsunuz.Her ne olursa olsun yul kuzeninin hanimina yanlis duygular besliyor.Evli bir insanin pesinden kosmanin hiçbir anlasilabilir yani yoktur.Bir nispet sevmesini anlayabilirim ama resmen tabiri caizse asiliyor.Lütfen dizide olsa kendinizi onun yerine koyup kuzeninizin kariniza asildigini farzedin.Bize bunu desteklemek bence yanlis geliyor.Benim düsüncelerim tekrar affiniza siginiyorum.Sevgilerimle....
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Ben diziyi tarafsiz izliyorum.Sevgilerimle...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
irfaner yazdı:Ben diziyi tarafsiz izliyorum.Sevgilerimle...

Aynen ben de tarafsizca izleyenler arasindayim.Sadece bir dizi daha fazla birsey olamaz bence...
Ben her oyuncuyuda severim ama Yul'un yeri ayri..
O ne yapiyorsa askindan=(Kolay degil bulundugu durum-canim benim ya.Sad
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Evet ben de kendimi Shin'in yerine koydugumda tabii ki Shin'e hak veriyorum ama Yul ile Chae'nin küçükken sözleri kesildiginde hiç bir önemi yoktu.. Ama Yul'un babasi vefat edince veliahtlik Shin'e geçti ve Chae Yung ile Shin evlenmek zorunda kaldi.. Eskiden Yul için sorun degildi ancak simdi ise Shin'in ona yaptiklarini, davranislarini gördükçe Chae Yung'a sevgisi daha da güçlendi.. Tamam ben size de hak veriyorum.. Kuzeninin karisina asik olmasi ve daha bir çok sey yapmasi kötü birsey ama biraz klise olucak "gönül ferman dinlemez" demek zorunda kalicam.. ilerleyen bölümlerde neler olacagini bilemiyorum.. Shin'cilerinde kendine göre sebepleri var tabii ama bizim de var.. Yinede YUL FOREVER..
Seçil Karatoprak
irfaner yazdı:Hiç kimse alinmasin gücenmesin ama bu konuda yanlis bir düsünceyi savunuyorsunuz.Her ne olursa olsun yul kuzeninin hanimina yanlis duygular besliyor.Evli bir insanin pesinden kosmanin hiçbir anlasilabilir yani yoktur.Bir nispet sevmesini anlayabilirim ama resmen tabiri caizse asiliyor.Lütfen dizide olsa kendinizi onun yerine koyup kuzeninizin kariniza asildigini farzedin.Bize bunu desteklemek bence yanlis geliyor.Benim düsüncelerim tekrar affiniza siginiyorum.Sevgilerimle....

sana katiliyorum irfaner.ben burayada shinin fan clubunada üye olmak istiyorum ama su (antishin) (antiyul) yazilari yüzünden ikisinede üye olamiyorum.birinden birini seçicem burayi seçmezsem bana kizmayin lütfen
Sen anlama aski için savasan Yul ,Shin ne yapiyor hiçbir sey öyle izliyor sonra Yul'a vuruyor.
pren sshin chea yungi sevdigi icin ve ona korktugu icin yula vurdu..chea yungi sevmeseydi boyle yapmazdi..gidipte onu aramazdi.. tamam yulda seviyor..yulda aramaya gitti. ama chea yung evli ..oda biliyor.artik biraksin pesini..biraksinda shinle arasi duzelsin..
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Joo Ji Hoon Fan Clup
kuzeniyle yengesi mutlu olsa bende yul'u kinardim! ama kizin hali ortada.. ve ask bu! nasil gelecegini bilemezsin!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi