04-11-2011, Saat: 21:26
(Son Düzenleme: 04-11-2011, Saat: 21:36, Düzenleyen: SeoHara_Key.)
Yerim ben onlari.
Dogum gününüz kutlu olsun.
Dogum gününüz kutlu olsun.

√V~√~√V^~ C.A.P,ChangJo and L.Joe's Birthday Celebration Messages √V~√~√
|
04-11-2011, Saat: 21:26
(Son Düzenleme: 04-11-2011, Saat: 21:36, Düzenleyen: SeoHara_Key.)
Yerim ben onlari.
Dogum gününüz kutlu olsun. ![]()
04-11-2011, Saat: 21:38
(04-11-2011, Saat: 21:24)Kore.Hayrani yazdı: Dogum gününüz kutlu olsun. Aynen öyle hayatim. ![]() Neomu neomu, do do do saranghamnida naui cheonsa. ![]() ![]() TEEN TOP Love is Fight ~ Coming soon~ Hello & GoodBye MYNAME☆SeYong Hey to you to you to you to you now.... This song is to you... ♥♥♥
04-11-2011, Saat: 22:16
Saengil chukha hamnida!
![]() Belki sizi fark edeli daha 2,5 ay oldu ama sizleri çok seviyorum. ^^ L.Joe sen ayrisin. ![]() Nice birlikte yillara. ![]() Konu için sagol ablam. ![]()
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
05-11-2011, Saat: 0:29
(Son Düzenleme: 05-11-2011, Saat: 0:39, Düzenleyen: SeoHara_Key.)
05-11-2011, Saat: 0:41
(04-11-2011, Saat: 22:16)HyunJoongG yazdı: Saengil chukha hamnida!Meleklerimin dogum günü olur da ben nasil açmam konuyu. ![]() Unuttugum gün dünya da olmadigim bir gün olur ancak. ^^ --- @zbdzbd Bebeklerimin dogum gününde bana en büyük hediye. Yeni bir Angel( Teen Top fani) kazandik. ![]() ![]() TEEN TOP Love is Fight ~ Coming soon~ Hello & GoodBye MYNAME☆SeYong Hey to you to you to you to you now.... This song is to you... ♥♥♥
05-11-2011, Saat: 2:06
C.A.P benim deyisimle agir abi sen super bir insansin ya Teen Top yani nami diger Angel hayrani olmaktan gurur duyuyorum.
L.Joe pembe saçlim benim her ne kadar yeni saçini sevmis olsamda Sedam begenmedi diye bende begenmedim. Hemen degistir su saç rengini. ![]() ![]() Yeni yaslar size bol bol ödül getirsin. En önemlisi çok mutlu ve huzurlu olmaniz. Teen Top Aja aja figthing. ![]()
05-11-2011, Saat: 2:12
Yok artik sevdim. L.Joe hatta Teen Top söz konusu olunca bir seyi sevmemem mümkün degil.
![]() ![]() ![]() TEEN TOP Love is Fight ~ Coming soon~ Hello & GoodBye MYNAME☆SeYong Hey to you to you to you to you now.... This song is to you... ♥♥♥
08-11-2011, Saat: 14:44
Nice, nice, nice senelere.
![]() ![]() Konu için elinize saglik. ![]()
23-11-2011, Saat: 1:51
Masallah üçü ayni ayda dogmus. Hepinizi tek tek öperek kutluyorum sekerler.
![]() ![]() ![]() •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」 ![]() Tamam, kabul ediyorum. Bunca zaman L.Joe'ya olan sevgimi hiç belli etmedim. Ama gerçekten onu çok seviyorum. Bundan sonra ona olan ilgimi daha çok belli edecegim. Yine kabul ediyorum ki, ilk TEEN TOP'i tanidigimda ilk fani oldugum L.Joe degildi. Ama öyle bir anda öyle bi sevgim olduki ona karsi... Bilmiyorum ama onda beni çeken bir seyler vardi. MNET Scandal programini hiç unutamam... Ona katildigini görünce kendimi gerçekten çok tuhaf hissetmistim. o.O Keske katilmasaydi. Öyle sansli bir kiz olmayi bende isterdim. ![]() ![]() Gerek yakisikliligiyla, gerek bakislariyla ... Gerçekten bambaska bir insan! ![]() Umarim bu güzel günde, en en en güzel dogum gününü yasar. Umarim hayati boyunca, hep mutlu olur. Her seyin en güzelini hak ediyor. Bütün güzellikler onun olsun. ![]() ![]() Hayatta hep gülümse, böyle içten... böyle derinden.... ![]() Dogum günün kutlu olsun angeL.Joe Iyiki bizimlesin~ ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|