yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8. Sınıf Programında ''Kore Savaşları''
Simdi isleyecekmisiz biz, ögretmenimiz öyle söyledi. Ondan çok mutluyum. Smile
Bu senede var, az ama olsun. Biggrin Bizim kitaplar farkli galiba... 197. sayfada hep aklimda. Biggrin Her ders sayfayi açip okuyorum. xD
Inkilap hocalarimla anlastik, ikinci dönem konuyu ben anlaticam, söz verdim. xD Biggrin

[Resim: fotoraf0155.jpg]

[Resim: fotoraf0156c.jpg]

[Resim: fotoraf0154.jpg]
(07-01-2010, Saat: 20:11)LoveKorea yazdı: Bu senede var, az ama olsun. Biggrin Bizim kitaplar farkli galiba... 197. sayfada hep aklimda. Biggrin Her ders sayfayi açip okuyorum. xD
Inkilap hocalarimla anlastik, ikinci dönem konuyu ben anlaticam, söz verdim. xD Biggrin

[Resim: fotoraf0156c.jpg]

Ay inanmiyorum degistirmisler fotograflari, hemen ilk mesaja ekliyorum. Biggrin Çok sagol canim paylasimin için, çok begendim. Onay Biggrin
Yeni müfredat iste, yakin tarihi de koymuslar bizim zamanimizda Türk tarihi 2. dünya savasi baslayinca bitiyordu. Ben de asil bu yakin tarihi hep merak etmisimdir, ama derslere koymuyodular iste bende sans olsa...
SONG-Il GOOK 송일국 FAN CLUB
_-_DeNiZLeR İmPaRaToRu__EfSaNe PrEnS__HaN HyE JiN_-_
_-ThE KiNgDoM Of ThE WiNdS-_
_-SaRaYDaKi MüCeVHeR-_
_KiM BuM SoO_
BuSaN FC

(09-01-2010, Saat: 21:06)zeynep_61 yazdı: yeni müfredat iste yakin tarihi de koymuslar bizim zamanimizda türk tarihi 2. dünya savasi baslayinca bitiyodu ben de asil bu yakin tarihi hep merak etmisimdir ama derslere koymuyodular iste ben sans olsa...

Katiliyorum...
Bizim zamanimizda yoktu böyle seyler...
En merak ettigim konulari simdiki 8'ler isliyor. Aglaelsalla
Paylasim için tesekkürler...

The darkest nights produce the brightest stars.
-Always keep the faith.
TVXQ/JYJ

Benim kardesim de 8. sinifa gidiyor, kitabini kaptigim gibi baktim. Biggrin
Çok güzel olmus Kore Savasi'ni tanitmalari.
Küçük yasta çocuklara Kore sevgisi asiliyorlar.
Bu arada kitaplar farkli galiba, benim kardesimin Inkilap Tarihi kitabinin kapagi mavi. Biggrin
Bizde de var.

Çok sevindim böyle bir konu olmasina. Bende bu sene geçtim 8. sinifa. Atkilic Okul baslasin kitaplari alir almaz bakicam o konulara. Smile
2 sene önce vardi ah ah. Biggrin
O zamanlar pek takmazdim Kore'yi ama babamin bir yakini Kore gazisiymis öyle ilgimi çekerdi.
Simdi olsa. Biggrin
Ama güzel bir kitapti 2 sene öncede... Hala kullaniliyor demek ki o kitap. Smile

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Ben bu sene 8. sinifi bitirdim. Dershane kitabinda çok güzel anlatiyordu ama kitabi SBS'den sonra hemen attim. Biggrin
[Resim: scaled.php?server=192&filename=askerimm.png&res=medium]
beklemek...beklemek...beklemek...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi